World Sports

Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 1-3: Νίκη και πρόκριση για τους ερυθρολεύκους στο final-4 του κυπέλλου

Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός 1-3: Νίκη και πρόκριση για τους ερυθρολεύκους στο final-4 του κυπέλλου
Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 1-3 κόντρα στον Φοίνικα Σύρου και εξασφάλισε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ανδρών.

Ο Φοίνικας υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην Ερμούπολη για τα προημιτελικά του κυπέλλου ανδρών βόλεϊ, ωστόσο δεν κατάφερε να επικρατήσει κόντρα στους Πειραιώτες και ηττήθηκε με 1-3.  

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στη αρχή του παιχνιδιού με 1-0 σετ παρά το ότι ο Ολυμπιακός είχε μπει εξίσου δυναμικά στον αγώνα. Η διαφορά των δύο ομάδων δεν ξεπέρασε τους δυο πόντους κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, ωστόσο ο Φοίνικας με ένα μπλοκ στο σερβίς των φιλοξενούμενων έκανε το 1-0.

Το δεύτερο σετ μεταξύ των δυο ομάδων ήταν ισορροπημένο, παρόλα αυτά ένα λάθος σερβίς από τον παίκτη του Φοίνικα, Ραϊντέλ Ιερεσουέλο, ήταν αρκετό για να χαρίσει τον τελευταίο κρίσιμο πόντο στον Ολυμπιακό ο οποίος ισοφάρισε με 1-1.

Οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα στον αγώνα και κατέκτησαν το τρίτο σετ (1-2) παρά το ότι αρχικά βρέθηκαν να χάνουν από τον Φοίνικα ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος.

Στο τελευταίο σετ τα πράγματα ήταν πολύ οριακά για τις δυο ομάδες. Η διαφορά βρισκόταν στον πόντο αλλά οι ερυθρόλευκοι άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων και πήραν τελικά την νίκη με 1-3 σετ εξασφαλίζοντας συγχρόνως την πρόκριση στο final-4 του θεσμού.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0