World Sports

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Με… φόρα από το ευρωπαϊκό ντέρμπι και back to back νίκες για τους «ερυθρόλευκους»! (video)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-2: Με… φόρα από το ευρωπαϊκό ντέρμπι και back to back νίκες για τους «ερυθρόλευκους»! (video)

Ο Ολυμπιακός έφτασε στη δεύτερη σερί επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά στο ντέρμπι για την Volley League στον Ρέντη, νικώντας με 3-2 σετ, δύο ημέρες μετά τον θρίαμβο στον ημιτελικό του Challenge Cup.

Μετά τις ευρωπαϊκές «κόντρες» τους για τα ημιτελικά του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός επικράτησε  εκ νέου επί του Παναθηναϊκού. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν ακριβώς από εκεί που σταμάτησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έκαναν το 2-0 και παρά την «πράσινη» αντίδραση (2-2), έφτασαν στη νίκη στον Ρέντη με 3-2 σετ στο ντέρμπι για την Volley League.

Το πρώτο σετ είχε μεγάλες «μάχες» μεταξύ των δύο αντιπάλων, με τους Πειραιώτες ωστόσο να ξεφεύγουν με 15-10 και παρά την επιστροφή και τη μείωση από τους «πράσινους», να το κατακτούν τελικά με 25-23.


Χέρι-χέρι πήγαιναν οι «αιώνιοι» και στο δεύτερο σετ. Το προβάδισμα άλλαζε τακτικά, αλλά οι παίκτες του Τζουλιάνι έφτασαν στο 2-0, έπειτα από άσο που σημείωσε ο Ζουπάνης (26-24).


Οι «πράσινοι», όμως, έβγαλαν αντίδραση στη συνέχεια και μείωσαν σε 2-1, αφού δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους, παίρνοντας το σετ με άνεση με 25-16.


Δυναμικά μπήκε το «τριφύλλι» και στο σετ που ακολούθησε, αφού προηγήθηκε με 9-5 και παρά την ισοφάριση του Ολυμπιακού σε 17-17, έφτασε στο 25-19 και έκανε το 2-2.


Στο τελευταίο και πιο κομβικό σετ, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να έχουν πιο «καθαρό» μυαλό και δυνάμεις από τον «αιώνιο» αντίπαλο και έτσι έφτασαν τελικά στο 15-10, πετυχαίνοντα τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους απέναντί του μέσα σε τρεις ημέρες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.


Τα σετ
: 25-23, 26-24, 25-16, 19-25, 15-10

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0