World Sports

Βουλιαγμένη - Ανόβερο 10-9: Η ελπίδα για τετράδα στο Champions League παραμένει!

Βουλιαγμένη - Ανόβερο 10-9: Η ελπίδα για τετράδα στο Champions League παραμένει!

Η Βουλιαγμένη πήρε σημαντική νίκη (10-9) κόντρα στο Ανόβαρο με μεγάλη ανατροπή.

Μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει η Βουλιαγμένη στο παιχνίδι με το Ανόβερο παραμένοντας έτσι «ζωντανή» στην τέταρτη θέση του Α ομίλου του Champions League.

Το ματς

Η Βουλιαγμένη κατάφερε να προηγηθεί σχετικά εύκολα κατά την πρώτη περίοδο με τους Γερμανούς να βρίσκουν λύσεις και να μειώνουν στο 4-3. Με πρωταγωνιστές τους Μπένιτς και Μπάσιτς το Ανόβερο πέρασε μπροστά στο τέλος του δεύτερου οχταλέπτου παρά τις προσπάθειες της Βουλιαγμένης να πλησιάσει γράφοντας το 6-8.

Το παιχνίδι ήρθε σε απόλυτη ισορροπία (9-9) με γκολ των Χαλυβόπουλου και Νικολαΐδη κατά την τρίτη περίοδο και με τον Ανδρεάδη να περνά κάτω από τα δοκάρια του ΝΟΒ η άμυνα βελτιώθηκε αισθητά. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν των ανατροπών με τον Παπασηφάκη να σκοράρει το νικητήριο τέρμα για τη Βουλιαγμένη 3,57 πριν το τέλος.

Βουλιαγμένη - Ανόβερο 10-9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-5, 3-1, 1-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Ανόβερο (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετς, Κόρουσιτς, Σίπερ, Φρόρεϊχ, Σούτζε 1, Ράντοβιτς 1, Λόζινα 1, Μάτσαν, Χέλσχοφ, Γκάνσεν, Μπένιτς 4, Μπάσιτς 2, Μπένκε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0