World Sports

Πανελλήνιο κλειστού στίβου, 1η ημέρα – Το BN Sports δίνει το «παρών» στο ΣΕΦ!

Πανελλήνιο κλειστού στίβου, 1η ημέρα – Το BN Sports δίνει το «παρών» στο ΣΕΦ!

Το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (18–19/02) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών. Το BN Sports βρίσκεται εκεί και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές αναμένεται να δώσουν το παρόν στη διοργάνωση, έτοιμοι να διακριθούν.

Στο πρώτο αγώνισμα της ημέρας, ξεχωρίζει η συμμετοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 3 χιλιόμετρα βάδην.


Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά το Πανελλήνιο ρεκόρ της προηγούμενης εβδομάδας στα 20 χιλιόμετρα βάδην, η Ντρισμπιώτη σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στα 3 χιλιόμετρα βάδην, με χρόνο 12:18:26.


Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει ξεκινήσει το ζέσταμά του εν όψει του τελικού του άλματος επί κοντώ, που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα.


Ξεκίνησε και ο τελικός στο τριπλούν, με τη Σπυριδούλα Καρύδη του Αθλητικού Όμιλου Καρύστου να προηγείται, με άλμα στα 13.42.


Ξεκινάει και ο τελικός του άλματος επί κοντώ για τους άνδρες, με τη συμμετοχή του Εμμανουήλ Καραλή να ξεχωρίζει.


Πριν λίγα λεπτά έγινε η απονομή των μεταλλίων στα 3 χιλιόμετρα βάδην. 


Μεγάλη βολή από τον Τάσο Λατιφλάρι του ΑΣ Κένταυρος, στον τελικό της σφαιροβολίας.

 

Στα 60 μέτρα γυναικών, η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, πήρε τη νίκη στα τελευταία μέτρα, προσπερνώντας την Ραφαέλα Σπανουδάκη.

 

Συνεχίζει τις «πτήσεις» ο Εμμανούλ Καραλής, ξεπερνώντας τα 5.30μ.


Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τίμησε τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην πόλη της Μαγνησίας το καλοκαίρι (8-9/7).



www.bnsports.gr 


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0