World Sports

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4 (χρυσό σετ): Συγκλονιστική ανατροπή και «ερυθρόλευκη» πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup! (video)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4 (χρυσό σετ): Συγκλονιστική ανατροπή και «ερυθρόλευκη» πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup! (video)

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο σετ στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup καθώς χρειαζόταν μόλις ένα σετ, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία εντυπωσιακή, τρομερή ανατροπή και επικράτησαν με 1-4, παίρνοντας το ματς και την πρόκριση στο «χρυσό» σετ!

Σχετικά Άρθρα

Ένα πραγματικό ντέρμπι, μία αληθινή… μάχη, έλαβε χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά (16/2), με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί μία συγκλονιστική ανατροπή απέναντι στον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» υπενθυμίζουμε ότι δεν είχαν τη στήριξη του κόσμου στο πλευρό τους, λόγω των χθεσινών επεισοδίων (15/2) που οδήγησαν στη διεξαγωγή του αγώνα σήμερα (16/2). Κέρδισαν, όμως, το πρώτο σετ και όπως όλα έδειχναν θα ήταν εκείνοι που θα έπαιρναν και την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη! Βγάζοντας κάτι παραπάνω από αντίδραση, έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Αφού πήραν τα τρία σετ που χρειάζονταν, οδήγησαν το ματς στο «χρυσό» σετ, στο οποίο και επικράτησαν με σχετική ευκολία και έτσι είναι αυτοί που εξασφάλισαν τη θέση τους στον τελικό και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα και έκλεισε το πρώτο σετ νικηφόρα, κερδίζοντας με 25-22. Τα πράγματα έδειχναν μη-αναστρέψιμα, καθώς το «τριφύλλι» χρειαζόταν πλέον μόλις ένα σετ για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.


Το σετ που ακολούθησε ήταν πολύ αμφίρροπο, με τον Ολυμπιακό τελικά να το κατακτά με 25-27, χάρη στον Στερν, ο οποίος πέτυχε τρεις καθοριστικότατους πόντους. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν και το επόμενο, κερδίζοντας με 21-25 και πλέον είχαν το μομέντουμ του παιχνιδιού με το μέρος τους!


Στο τέταρτο σετ του αγώνα ήταν συντριπτικοί. Νίκησαν με 17-25, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κουμεντάκη και όλα πια θα κρίνοντας στο «χρυσό» σετ. Εκεί, όπου οι Πειραιώτες μπήκαν με… φόρα και το τελείωσαν πριν καλά-καλά αρχίσει, επικρατώντας τελικά με 6-15.


Κάπως έτσι, λοιπόν, πήραν την πρόκριση στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στα ημιτελικά του Challenge Cup και θα βρεθούν στον τελικό απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία και θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς τελικούς, στις 8/3 (Ισραήλ) και στις 15/3 (Ελλάδα).

Τα σετ: 25-22, 25-27, 21-25, 17-25, 6-15 (Χ.Σ.)


Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0