World Sports

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 10-10: Χωρίς νικητή το ντέρμπι των κορυφαίων της Α1 Ανδρών

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 10-10: Χωρίς νικητή το ντέρμπι των κορυφαίων της Α1 Ανδρών
Το ματς της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό έληξε 10-10, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν βαθμούς για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ανδρών.

Αγώνας ο οποίος εξελίχθηκε σε ντέρμπι ήταν ο σημερινός (15/2) μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού για την 4η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Οι δυο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ το οποίο τελικά διαμορφώθηκε σε 10-10. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και υπήρξαν ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες εκατέρωθεν.  

Στην αρχή του αγώνα η Βουλιαγμένη ήταν εμφανώς ανώτερη και είχε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν πιο υποτονικός στο ξεκίνημα του. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Παπαναστασίου, ωστόσο η ομάδα της Βουλιαγμένης απάντησε άμεσα σημειώνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα ενός λεπτού. Ο Κουρούβανης έκανε το 1-1, ενώ ο Αλαφραγκής με σουτ από την περιφέρεια έδωσε στους γηπεδούχους προβάδισμα στο σκορ με 2-1. Ακολούθησε πέναλτι για τους παίκτες του Βουγιασίνοβιτς το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπασηφάκης για το 3-1.

Ο Δερβίσης στην συνέχεια στον παίκτη παραπάνω αιφνιδίασε την αντίπαλη άμυνα και μείωσε σε 3-2. Το  παιχνίδι ήρθε ξανά στα ίσα με τον Γενηδουνιά να σκοράρει από την περιφέρεια.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Φουντούλη στα 6:07. Το 4-4 έγινε στο 5:03 από τον Αλαφραγκή ο οποίος κατάφερε να αποδεσμευτεί από την άμυνα των «ερυθρολεύκων» και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τζωρτζάτου.

Ένα κερδισμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, στο οποίο ευστόχησε ο Καλογερόπουλος, έφερε την Βουλιαγμένη στο 6-5, ωστόσο στο 1:07 ο Ολυμπιακός προηγήθηκε ξανά στο σκορ και τα δύο πρώτα οκτάλεπτα έληξαν με ισοπαλία των δύο ομάδων (6-6).

Στο 4:20 του τρίτου οκταλέπτου οι γηπεδούχοι έκαναν το 7-6. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στα δυο τέρματα μέχρι να μειώσει ο Δερβίσης για τον Ολυμπιακό σε 8-7 με γκολ από την περιφέρεια.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Φουντούλης έφερε το ματς στα ίσια (8-8) αλλά δεν άργησε να έρθει απάντηση από την Βουλιαγμένη με ένα υπέροχο γκολ από τον Τρούλο για το 9-8. Το παιχνίδι παρέμενε οριακό για τις δύο ομάδες. Το 9-9 ήρθε με τον Γενηδουνιά στο 6:05 . Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 10-10 ύστερα από τέρματα του Τρούλου για την Βουλιαγμένη και του Γενηδουνιά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφυγαν από το κολυμβητήριο του Λαιμού χωρίς την συγκομιδή των τριών πόντων.

Τα οκτάλεπτα: 3-3,4-3,1-1,2-3

Βουλιαγμένη( Βλαντίμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος ,Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος,Τρούλος, Νικολαιδης, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης,Φάρμερ, Ανδρεάδης, Αλμύρας,

Ολυμπιακός(ΊγκορΜιλάνοβιτς):Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός, Γενηδουνιάς,Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλις, Μουρίκης, Κολόμβος,Φιλίποβιτς, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0