World Sports

ΑΕΚ: Σημαντική ενίσχυση με Ραντόγιτσα Τσέπιτς!

ΑΕΚ: Σημαντική ενίσχυση με Ραντόγιτσα Τσέπιτς!
Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, φέρνοντας στην Ελλάδα τον 21χρονο διεθνή Μαυροβούνιο πλειμέικερ, Ραντόγιτσα Τσέπιτς.
Σημαντική ενίχσχυση γαι το τμήμα χάντμπολ ανδρών της ΑΕΚ με την «Ένωση» να κάνει δικό της τον διεθνή 21 χρονο πλειμέικερ, Ραντόγιτσα Τσέπιτς με τη μορφή δανεισμού γερμανική Βέτζλαρ.

Ο Τσέπιτς έχει αγωνιστεί πέρα από την πατρίδα του  Ρούνταρ (2018-2020 και στη Σλοβενία (Τσέλιε, 2020-22) με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τα πλέι οφ του EHF Champions League, αγωνιζόμενος κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο φέρελπις άσος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ποντγκόριτσα, μιας και κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έστειλε πέντε φορές τη μπάλα στα δίχτυα.

Τα όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στο aek.gr:

«Νιώθω πολύ όμορφα που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα το να έρχεσαι σε ένα πολύ μεγάλο Σύλλογο της Ελλάδας. Φυσικά, οι στόχοι μου είναι ίδιοι με της ομάδας: να κερδίσω το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γνωρίζω τους φιλάθλους της ομάδας, ότι στέκονται στο πλευρό της και δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ λοιπόν να τη ζήσω».
 
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0