World Sports

Ολυμπιακός: Πρώτη ήττα μετά από δύο χρόνια για τη γυναικεία ομάδα πόλο!

Ολυμπιακός: Πρώτη ήττα μετά από δύο χρόνια για τη γυναικεία ομάδα πόλο!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα από την Ματαρό στο Champions League με σκορ 11-9, η οποία μάλιστα είναι η πρώτη για τις «ερυθρόλευκες» μετά από δύο χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις.

Το απίθανο σερί της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού σταμάτησε κόντρα στην ισπανική Ματαρό. Στον πρώτο προημιτελικό της σειράς για το Champions League, οι «ερυθρόλευκες» ηττήθηκαν με 11-9 στον Πειραιά και έτσι χρειάζεται να κάνουν την ανατροπή στη ρεβάνς (25/2) για να πάρουν εκείνες το εισιτήριο για το final-4 της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας του Αλεξάνταρ Τσίριτς μετά από δύο χρόνια, με την τελευταία να έχει συμβεί το Φλεβάρη του 2021 και πάλι στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και μάλιστα από ισπανική ομάδα (Σαμπαντέλ).

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-0, 2-4, 3-2

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 2, Ξενάκη, Σιούτη, Μαργ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 4, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

Ματαρό (Ντάνι Μπαλάρτ): Σάντσεθ, Μορέλ 2, Φαν Ντε Κράατς 3, Γκουάλ, Σέβενιχ 1, Κέστελι 2, Καμπράι 1, Νόγκε, Αβένιο 2, Μπερτράν, Γκούρι, Κλαβέρια, Καρμόνα

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0