World Sports

Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.40μ. και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο! (video)

Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.40μ. και σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο! (video)
Ο Μίλτος Τεντόγλου κλέβει την... παράσταση με τις εμφανίσεις του όπου αγωνίζεται και το κατάφερε και στο Τόρουν της Πολωνίας με τον 25χρονο Ολυμπιονίκη να πηδά 8 μέτρα και 40 εκτατοστά σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο.
Ο Μίλτος Τεντόγλου κυριάρχησε και στο Τόρουν της Πολωνίας, ανεβάζοντας τον ρυθμό του και τα αλματά του από αγώνα σε αγώνα.
Μετά τα 8.12μ που έκανε στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ στις 2 του Φλεβάρη, ο Μίλτος Τεντόγλου στο 2ο άλμα του στην Πολωνία «πέταξε» στα 8.40μ., ξεπερνώντας κατά πολύ τον Αμερικανό, Τζέρεμι Ντέιβις που είχε κάνει 8.21μ. από τις 27 του Γενάρη.
Συνολικά ο πρωταθλητής στον κλειστό στίβο που έχει ρεκόρ 8.55μ από το περσινό παγκόσμιομ πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, έκανε συνολικά 4 άλματα και όλα ήταν πάνω από τα 8 μέτρα. Στο Τόρουμ 2ος κατετάγη ο ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ με 8.17μ, ενώ μακριά έμειναν ο Κουβανός, Μάικελ Μάσο (7.84μ.) και ο Αμερικανός, Μαρκίς Ντέντι (7.84μ.).

Δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του ο Καραλής

Στο διεθνές μίτινγκ συμμετείχε και ο Εμμανουήλ Καραλής με τον Έλληνα επικοντίστα ωστόσο να κάνει τρία άκυρα στο 5,52μ. που θα ξεκινούσε και να μην βαθμολογείται. Ο Κύπριος στα 60μ. εμποδίων, Μίλαν Τραϊκοβιτς, ήρθε τέταρτος με 7.63.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0