World Sports

Τεράστιος Πανιώνιος άντεξε το... θρίλερ στη Ρουμανία και βρίσκεται στα ημιτελικά του LEN Euro Cup!

Τεράστιος Πανιώνιος άντεξε το... θρίλερ στη Ρουμανία και βρίσκεται στα ημιτελικά του LEN Euro Cup!
Μπορεί η Οραντέα να αποδείχτηκε εφτάψυχη και να... εκμηδένισε την διαφορά των πέντε τερμάτων από τον πρώτο αγώνα, παρόλα αυτά ο Πανιώνιος προκρίθηκε στους «4» της Ευρώπης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι με λυτρωτή τον Λιμαράκη.
Ο «Ιστορικός» βρίσκεται στα ημιτελικά της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης στην υδατοσφαίριση, παίρνοντας την πρόκριση μέσα στη Ρουμανία.

Οι αθλητες του Κώστα Δήμου μπορεί να έκαναν τα έυκολα δύσκολα, να απώλεσαν διαφορά πέντε τερμάτων (13-8 το σκορ της κανονικής διάρκειας), έχοντας να τα βάλουν και με τη διαιτησία (Μουρατίδης, Μπουζαλας, Κοπελιάδης, Καλαϊτζής αποβλήθηκαν), παρόλα αυτά άντεξαν και στα πέναλτι πήραν την πολυπόθητη πρόκριση.

Στη «ρωσικη ρουλέτα», ο Γούνας ευστόχησε για το 0-1 και ο Νεγκρεάν ισοφαρίσε σε 1-1. Ο Γκιουβέτσης ευστόχησε για το 1-2, με τον Ιλίσιε να κάνει το 2-2. Ο Νταλάπας όμως έβαλε και πάλι μπροστά τον Πανιώνιο με 2-3 για να ισοφαρίσει ο Ασάνοβιτς σε 3-3. Ο Καπετανάκης στη συνέχεια ευστόχησε για το 3-4, ο Τσαμπό έκανε με τη σειρά του το 4-4, με τον Παπάκο να γράφει το 4-5 και τον Ντραγκομιρέσκου το 5-5. 

Το... θρίλερ συνεχίστηκε με τον Γούνα να βρίσκει και πάλι πλεκτό για το 5-6 και τον Νεγκρεάν να διαμορφώνει το 6-6. Ο Γκιουβέτσης ωστόσο ευστόχησε ξανά για το 6-7 και ο Λιμαράκης απέκρουσε το πέναλτι του Ιλίσιε για να δώσει την τεράστια πρόκριση στους Νεοσμυρνιώτες μέσα στη Ρουμανία.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0