World Sports

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: «Πράσινος» ο πρώτος ημιτελικός με ανατροπή και συγκλονιστικό Κόβαρ! (video)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3: «Πράσινος» ο πρώτος ημιτελικός με ανατροπή και συγκλονιστικό Κόβαρ! (video)

Μεγάλος νικητής του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup ήταν ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να επικρατούν στο «Μελίνα Μερκούρα» επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ.

Τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup απέκτησε ο Παναθηναϊκός! Το «τριφύλλι» κέρδισε τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» με 3-1 σετ για τον πρώτο ημιτελικό, κάνοντας μάλιστα ανατροπή.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ, σχετικά εύκολα (25-21, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Ο Παναθηναϊκός, που είχε σε μεγάλο βράδυ τον Κόβαρ, κέρδισε το δεύτερο σετ (21-25), παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε μπει πιο δυνατά σε αυτό και έκανε το 1-1.


Στα δύο σετ που ακολούθησαν οι «μάχες» ήταν… επικές! Οι «πράσινοι» έφτασαν τελικά στο 1-2, καταφέρνοντας στο τέλος του σετ να τελειώσουν ορισμένες πολύ δύσκολες μπάλες (23-25), ενώ στο τελευταίο και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε απλά απάντηση, αλλά έφτασε και στο τρίτο του σετ, παίρνοντάς μία σπουδαία νίκη.


Ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο ομάδων είναι την επόμενη Τετάρτη (15/02) στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει την πρόκριση, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει ουσιαστικά τέσσερα σετ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να επικρατήσει 3-0 ή 3-1 και στη συνέχεια να πάρει το χρυσό σετ για να πάρει εκείνος την πρόκριση.

Τα σετ: 25-21, 21-25, 23-25, 24-26

 

 Τάσος Φαραός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0