World Sports

Στον ημιτελικό του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός χάρις το… χρυσό σετ! (video)

Στον ημιτελικό του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός χάρις το… χρυσό σετ! (video)

Από τον παράδεισο… στην κόλαση και από εκεί στα ημιτελικά του Challenge Cup ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ, που περιμένει πλέον τον Ολυμπιακό για μία «αιώνια μονομαχία».

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία κάκιστη εμφάνιση, αλλά χάρις το «χρυσό» σετ πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Στεάουα - Ολυμπιακός.

Οι «πράσινοι» είχαν νικήσει στην έδρα της (3-1) την ολλανδική Όριον Ντότινχεμ και στη ρεβάνς, στο Μαρούσι, χρειάζονταν δύο σετ για να πάρουν μια άνετη πρόκριση. Όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά η εξέλιξη στο κλειστό του Αγίου Θωμά ήταν διαφορετική!

Οι Ολλανδοί ήταν εξαιρετικοί, αιφνιδίασαν την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου και «ισοφάρισαν» το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού κατακτώντας τη νίκη με 3-0 (25-22, 25-23, 25-20). Έτσι, ο αγώνας οδηγήθηκε σε «χρυσό» σετ και όποιος το κατακτούσε θα έπαιρνε το εισιτήριο για την τετράδα.

Έστω και με αυτόν τον τρόπο, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πανηγυρίσουν στο φινάλε (15-12), αφού παρουσιάστηκαν πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι. Πλέον ο Παναθηναϊκός περιμένει τον… Ολυμπιακό στον ημιτελικό της διοργάνωσης, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν την Στέαουα στη ρεβάνς της νίκης τους με 3-1 σετ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0