World Sports

Μίλτος Τεντόγλου: Ανεπίσημη πρεμιέρα με άλμα στα 8,33μ. στην ημερίδα του ΟΑΚΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Ανεπίσημη πρεμιέρα με άλμα στα 8,33μ. στην ημερίδα του ΟΑΚΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου πραγματοποίησε άλμα στα 8,33μ. στην προπονητική ημερίδα αλμάτων στο ΟΑΚΑ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) έλαβε χώρα η καθιερωμένη προπονητική ημερίδα αλμάτων στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Μεταξύ των αθλητών που πήραν μέρος ήταν και ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είχε την ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ ενόψει των επίσημων διοργανώσεων.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι πραγματοποίησε ένα πολύ καλό άλμα στα 8,33 μέτρα και έδειξε έτοιμος για τη συνέχεια. Φυσικά, υπενθυμίζεται ότι οι επιδόσεις της εν λόγω ημερίδας δεν μετράνε επίσημα. Ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν για τον Τεντόγλου πρόκειται να είναι στις 2 Φεβρουαρίου στο Γκέτεμποργκ, ενώ το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις «πτήσεις» του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στις 18-19 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, ο Νίκος Σταματονικολός πραγματοποίησε επίσης έναν καλό αγώνα στο μήκος, με καλύτερο άλμα στα 7,64 μέτρα και έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο μήκος γυναικών, η Σπυριδούλα Καρύδη είχε τη δυνατότητα να κάνει μία «καλή προπόνηση», μία εβδομάδα πριν τους Αγώνες Μεσογειακών Χωρών Κ23, πραγματοποιώντας άλμα στα 6,17 μέτρα, ενώ στο ύψος, η Δέσποινα Μαλταμπέ πέρασε με επιτυχία πάνω από το 1,76. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0