World Sports

ΣΕΓΑΣ: Κορυφαίοι αθλητές για το 2022 οι Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

ΣΕΓΑΣ: Κορυφαίοι αθλητές για το 2022 οι Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

Στην ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών για το 2022 σε άνδρες και γυναίκες, νικητές αναδείχθηκαν οι Μίλτος Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αντίστοιχα.

Με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκαν νικητές ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στην ψηφοφορία του ΣΕΓΑΣ αναφορικά με τους κορυφαίους αθλητές για το 2022.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος απέσπασε συνολικά 8.429 ψήφους, ενώ τον ακολούθησε ο πρωταθλητής της σφυροβολίας Χρήστος Φραντζεσκάκης (1.378) και ο πρωταθλητής του βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (560).

Από την άλλη μεριά, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην συγκέντρωσε 5.033 ψήφους, ενώ δεύτερη ήρθε η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη με 3.209 ψήφους και τρίτη η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνα Τζένγκο με 2.226 ψήφους.

Στην κατηγορία Κ20 ο παγκόσμιος πρωταθλητής της σφυροβολίας, Γιάννης Κορακίδης, αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της χρονιάς με 2.912 ψήφους και με τη σειρά της, κορυφαία στις Γυναίκες Κ20 ψηφίστηκε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου με 2.728 ψήφους.

Τέλος, περνώντας στην κατηγορία Κ18, ο Παύλος Κριαράς και η Ηλιάνα Τριανταφύλλου κατέκτησαν την κορυφή στις κατηγορίες τους.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0