World Sports

Euro Cup: Σπουδαίος Πανιώνιος, έκανε την ανατροπή με την Παρτιζάν (12-8) και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Euro Cup: Σπουδαίος Πανιώνιος, έκανε την ανατροπή με την Παρτιζάν (12-8) και προκρίθηκε στα προημιτελικά!

Εκπληκτικοί οι Νεοσμυρνιώτες, νίκησαν με 12-8 την ισχυρή Παρτιζάν Βελιγραδίου στην έδρα τους και προκρίθηκαν με... στυλ στα προημιτελικά του Euro Cup πόλο ανδρών.

Ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός και επικράτησε με 12-8 της πολύ ποιοτικής Παρτιζάν στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι» προκρίθηκαν έτσι στους «8» του Euro Cup πόλο ανδρών μιας και κατάφεραν να ανατρέψουν το 11-12  με το οποίο είχαν ηττηθεί στο Βελιγράδι πριν δύο εβδομάδες. 

Κομβικό ρόλο για να έρθει η ανατροπή, έπαιξε η άμυνα του Πανιωνίου, ενώ ο καλύτερος της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας, που πέτυχε 6 γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τα ηνία στο σκορ και συγκεκριμένα από το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου και μετά και δεν άφησαν στη συνέχεια κανένα περιθώριο στους Σέρβους να φτάσουν κοντά, αφού το προβάδισμα υπέρ του Πανιωνίου ήταν σταθερά πάνω από τα 5 γκολ (10-5, 11-6 και 12-7).

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 2-2

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατιδης, Παπάκος 1, Γούνας 6, Μπαχουμι, Καπετανάκης, Αναγνωστου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0