World Sports

Ο 44χρονος Μάνι Πακιάο επέστρεψε στα ρινγκ!

Ο 44χρονος Μάνι Πακιάο επέστρεψε στα ρινγκ!
Στα 44 του ο Μάνι Πακιάο επέστρεψε στα ρινγκ, έστω για έναν αγώνα, απέναντι στον Νοτιοκορεάτη Ντι Κέι Γιού!

Παρότι ,επισήμως, έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια, ο Μάνι Πακιάο επέστρεψε και πάλι στα ρινγκ.

Ο 44χρονος θρυλικός Φιλιππινέζος πυγμάχος συμμετείχε σε αγώνα επίδειξης αντιμετωπίζοντας έναν YouTuber.

O αντίπαλός του, Νοτιοκορεάτης Ντι Κέι Γιου, θεωρείτο ειδικός στις πολεμικές τέχνες, αποκαλείται μάλιστα «Κορεάτης Μπρους Λι» και μετρά εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, αλλά δεν άντεξε πάνω από δύο γύρους απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο Πακιάο, που μετά από 26 χρόνια καριέρας ασχολείται τελευταία με την πολιτική, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες βάρους.

Τα έσοδα του αγώνα που έγινε στο προάστιο της Σεούλ, Γκογιάνγκ, θα δοθούν στους άστεγους στις Φιλιππίνες και στις οικογένειες των θυμάτων της Ουκρανίας από την ρωσική εισβολή.

Ο Φιλιππινέζος πυγμάχος, ο οποίος είναι γερουσιαστής στην χώρα του από το 2016, άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσαν να ακολουθήσουν περισσότερες μάχες, αποκαλώντας αυτόν τον αγώνα, ως «ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για μια επιστροφή. Ένιωσα μόνος μετά την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Μου έλειψε πολύ η πυγμαχία», σχολίασε με νόημα, απαντώντας «θα δείτε», στις ερωτήσεις των ΜΜΕ, για πιθανούς άλλους αγώνες το 2023.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0