World Sports

«Απόλυτος» Ολυμπιακός πήρε και το... αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Απόλυτος» Ολυμπιακός πήρε και το... αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-7 του Παναθηναϊκού, σπάζοντας το αήττητο της έδρας του, για να κάνει δικό του το ντέρμπι των «αιωνίων» και να συνεχίσει με το απόλυτο, 11/11! 

«Ερυθρόλευκο» χρώμα είχε το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» για την 11η αγωνιστική του πόλο ανδρών! Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσπάθησε πολύ στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, μένοντας κοντά στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός ανέβασε... στροφές στη συνέχεια και έφυγε νικητής από το Γουδί με 15-7, για να φτάσει στο απόλυτο των νικών (11/11). Αυτή μάλιστα ήταν η 1η εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους», που έμειναν στην 3η θέση με 22 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός αν και ήταν εξαιρετικός αμυντικά στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, κρατώντας χαμηλά τον «αιώνιο» αντίπαλό του (3-4 στο ημίχρονο), είδε τελικά τον Ολυμπιακό να ανεβάζει κατακόρηφα την απόδοσή του στο 2ο μισό και να φτάνει στη νίκη με 15-7. 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-5, 2-6

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος 1, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 1, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χωματάς, Ζερβουδάκης.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0