World Sports

Γκελαούζος: Θετικός σε απαγορευμένη ουσία!

Γκελαούζος: Θετικός σε απαγορευμένη ουσία!
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ φαίνεται πως βρέθηκε ο Έλληνας πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Κωνσταντίνος Γκελαούζος. Διέψευσε τα δημοσιεύματα με βιντέο του ο ίδιος ο αθλητής.
Ο Έλληνας μαραθωνοδρόμος και πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, Κωνσταντίνος Γκελαούζος, φέρεται πως είναι θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του σε υψόμετρο στην Ιταλία. Μετά το άνοιγμα του πρώτου δείγματος (sample A) προέκυψε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμα ανακοινώνισμο αφού ακολουθεί και το δεύτερο δείγμα (sample B) και μόνο αφού γίνει γνωστό και αυτό θα διαλευκανθεί η χρήση ή μη των απαγορευμένων ουσιών.

Ο ίδιος ο Γκελαούζος βέβαια δεν φαίνεται να ανησυχεί μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας και το θετικό δείγμα, αναφέροντας σε βιντέο του: «Καλησπέρα σας όλους. Φτιάχνω αυτό το βιντεάκι γιατί μου έστειλαν κάτι για ένα δημοσίευμα που γράφει κάτι για εμένα. Παιδιά, εγώ κάνω κανονικά την προπόνησή μου, κατεβαίνω τώρα σκεφτείτε από το βουνό. Είναι όλα καλά, όλα καλά δεν ασχολούμαι».

www.bnsportsgr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0