World Sports

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-2: Αδιανόητη ανατροπή οι «πράσινοι», έσπασαν το... ερυθρόλευκο αήττητο! (video)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-2: Αδιανόητη ανατροπή οι «πράσινοι», έσπασαν το... ερυθρόλευκο αήττητο! (video)

Τι και αν βρέθηκε να χάνει 2-0 σετ από τον Ολυμπιακό, ο παθιασμένος Παναθηναϊκός έκανε μία μυθική ανατροπή στο κατάμεστο κλειστό του Αγίου Θωμά και επικράτησε με 3-2, βάζοντας τέλος στο αήττητο του «αιώνιου» αντιπάλου του!

Απίστευτο ντέρμπι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει τελικά νικητής μετά από μια μεγάλη μονομαχία, διαφήμιση του βόλεϊ!

Οι «πράσινοι» έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Κόβαρ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουν από το κατά τους 2-0 και να πανηγυρίσουν τη νίκη σπάζοντας το αήττητο σερί των αντιπάλων τους! Ο Παναθηναϊκός με κομβικό στο τέλος τον Λούκας Ράνγκελ που είχε ηγετική παρουσία, ανέτρεψε το ματς στο τάι μπρέικ και επικράτησε εντέλει με 3-2 σετ του «αιωνίου» αντιπάλου του για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Oι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαφώς καλύτεροι στα πρώτα δύο σετ και όλα έδειχναν ότι θα φτάσουν σε μια άνετη νίκη, όμως στη συνέχεια οι «πράσινοι» βρήκαν τον τρόπο να αντιδράσουν, με κομβική την αντιμετώπιση στο σερβίς στα επόμενα τρία σετ και αυτό τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι και τους χάρισε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην νορβηγική Βίκινγκ για το Challenge Cup. 

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ο Ιντάλγκο με τον Γερμανό να είναι... αγνώριστος στο σερβίς και να παίζει καταλυτικό ρόλο στην 1η ήττα της ομάδας του στη φετινή σεζόν, με τους Πειραιώτες να μετρούν μέχρι σήμερα μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως τελικά το σερί έσπασε δια χειρός... αιωνίου αντιπάλου! 

Τα σετ: (21-25, 24-26, 25-22, 25-22, 15-10)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0