World Sports

Πανιώνιος - Μλάντοστ 7-6: Συνεχίζει στα play-offs των προκριματικων του Champions League ο «ιστορικός»!

Πανιώνιος - Μλάντοστ 7-6: Συνεχίζει στα play-offs των προκριματικων του Champions League ο «ιστορικός»!
Την ευρωπαϊκή του πορεία στο Champions League θα συνεχίσει ο Πανιώνιος

Τεράστια νίκη με 7-6 πήρε ο Πανιώνιος κόντρα στην Μλάντοστ Ζάγκρεμπ. Κάπως έτσι ο «ιστορικός» θα συνεχίσει την πορεία του σε προκριματικά play-offs του Champions League

Ο Πανιώνιος με φανταστική εμφάνιση προηγήθηκε 6-4, η Κροατική ομάδα με δυο τέρματα του Ντάριο Ράκοβατς έφερε το ματς στα ίσα. Μέχρι που «μίλησε» τελευταίος ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, και με «χρυσό» γκολ στα 1:47 από τη λήξη έδωσε στην ομάδα του τη νίκη-κλειδί που χρειαζόταν, στον Δ' όμιλο του Β' προκριματικού γύρου του Champions League, που διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη.

Το εισιτήριο παίρνουν οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου και η θέση της «κυανέρυθρης» ομάδας που και απόψε είχε τη θερμή συμπαράσταση των φίλων της, θα κριθεί στο αυριανό (16/10, 11:30) ντέρμπι με την Μπρέσια.

Τα οκτάλεπτα
: 0-1, 4-3, 2-1, 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος, Γούνας 1, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΜΛΑΝΤΟΣΤ: Γιούρλινα, Μιχάιλεβιτς, Νταντβάνι, Βρμπνιάκ, Γκλούχαϊτς, Γιέλατσα 3, Ανταϊσβίλι, Ράκοβατς 3, Ελεζ, Μίγιτς, Χέρσεγκ, Φάμπρις, Σουνάρα.

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Κουν (Ουγγαρία)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μπρέσια 9 βαθμοί (3 αγώνες)

- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 9 (3)

3. Μλάντοστ 3 (3) 

4. Ζάιμπας 3 (4)

5. Ντούισμπουργκ 0 (3)

Πηγή: KOE

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0