World Sports

Χάντμπολ Γυναικών: Πέντε ελληνικές ομάδες «ρίχνονται στη μάχη» του European Cup!

Χάντμπολ Γυναικών: Πέντε ελληνικές ομάδες «ρίχνονται στη μάχη» του European Cup!

Οι ΠΑΟΚ, Νέα Ιωνία, Πυλαία, Καματερό και Αναγέννηση Άρτας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο 2ο γύρο του EHF European Cup.

Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις για πέντε ελληνικές ομάδες που παίζουν για το 2ο γύρο της φάσης των «64» στο European Cup χάντμπολ γυναικών. Οι Νέα Ιωνία, Πυλαία, ΓΑΣ Καματερού και Αναγέννηση Άρτας αποφάσισαν να δώσουν και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ είναι η ομαδική ομάδα που θα χρησιμοποιείσαι την έδρα της.

Ο ΠΑΟΚ με το σαφές πλεονέκτημα του +9 στα Σκόπια

Πρώτος στο… χορό των αναμετρήσεων μπήκε πριν από μια εβδομάδα ο ΠΑΟΚ, νικώντας τη Μέταλουργκ, από τη Βόρεια Μακεδονία, με σκορ 26-17 και το Σάββατο (15/10, 17:30), αναμένεται να «σφραγίσει» την παρουσία του στη φάση των «32».

Ακόμα ελπίζει η Πυλαία

Το απόγευμα της Παρασκευής (14/10) η Πυλαία γνώρισε την ήττα από την Αντάλεια με 31-27 στην ομώνυμη πόλη και στο παιχνίδι της Κυριακής (16/10, 13:00) και πάλι στην έδρα της τουρκικής ομάδας, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση.

Δύσκολη αποστολή στην Ολλανδία για το Καματερό

Η αποστολή του ΓΑΣ Καματερού βρίσκεται στην ολλανδική κωμόπολη, Κβιντσχέουελ, για τα δύο παιχνίδια με την Κουίντους. Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, μετρώντας δύο ημιτελικούς του Challenge Cup (2016-17 & 2018-19) στο παλμαρέ της. Στον αγώνα του Σαββάτου (15/10, 20:00) η ελληνική ομάδα είναι τυπικά γηπεδούχος ενώ την αμέσως επόμενη μέρα, την Κυριακή (16/10, 17:00), θα γίνει και το δεύτερο ματς.

Με τη γνώριμη Βεστμανάγιαρ στην Ισλανδία

Η Νέα Ιωνία βρίσκεται στην Ισλανδία για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στην έδρα της Βεστμανάγιαρ. Η ισλανδική ομάδα είναι γνώριμη στο ελληνικό φίλαθλο κοινό του αθλήματος, καθώς την περασμένη χρονιά, για την ίδια διοργάνωση, απέκλεισε διαδοχικά ΠΑΟΚ και Πανόραμα, για να φτάσει έως τα προημιτελικά. Κι εδώ στον αγώνα του Σαββάτου (15/10, 15:00) η αθηναϊκή ομάδα θα είναι γηπεδούχος. Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή (16/10, 15:00).

Η Αναγέννηση Άρτας στη Βουλγαρία κόντρα στην «σταχτοπούτα»

Τέλος, η Αναγέννηση Άρτας θα ταξιδέψει πιο κοντά καθώς θα παίξει για την πρόκριση στην έδρας της βουλγαρικής Μπιάλα, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Βάρνα. Η Μπιάλα εμφανίζεται για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά κύπελλα και μεταξύ άλλων διαθέτει έξι Ουκρανές αθλήτριες στο ρόστερ της, έναντι τριών της Αναγέννησης. Η ομάδα της Ηπείρου θα είναι και σε αυτήν την περίπτωση γηπεδούχος στον αγώνα του Σαββάτου (15/10, 18:00) και φιλοξενούμενη στο παιχνίδι της Κυριακής (16/10, 14:00).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0