World Sports

Πανιώνιος: Και τώρα… Μλάντοστ για να προχωρήσει στο Champions League του πόλο ανδρών!

Πανιώνιος: Και τώρα… Μλάντοστ για να προχωρήσει στο Champions League του πόλο ανδρών!

Ο Πανιώνιος νίκησε και την Ντούισμπουργκ (14-8), ντούμπλαρε τα θετικά αποτελέσματα στον προκριματικό όμιλο της β’ φάσης και με νίκη το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην ισχυρή Μλάντοστ του Ζάγκρεμπ, «καθαρίζει» την πρόκριση.

Ένας «Ιστορικός» να τον… πιείς στο ποτήρι. Ο Πανιώνιος ζει και πάλι μεγάλες ευρωπαικές βραδιές αφού μετά την επικράτηση κόντρα στη Λιθουανική Ζάιμπας, με το σόου του Αλέξανδρου Γούνα (8 γκολ), έπεσε και η Ντούισμπουργκ «θύμα» του.

Ο διεθνής Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης ήταν αυτή τη φορά ο πρωτεργάτης σημειώνοντας 6 τέρματα και οδήγησε τους «κυανόλευκους» εκ του ασφαλούς, στη δεύτερη νίκη του ομίλου, αυτή τη φορά απέναντι στους Γερμανούς (14-8).

Πλέον, στην «Πλατεία» στρέφουν το βλέμμα τους στον κρίσιμο αγώνα με την κροατική Μλάντοστ (15/10, 20:30), ο οποίος θα κρίνει εν πολλοίς και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα του Ζάγρεμπ ηττήθηκε από το φαβορί του ομίλου, τη σπουδαία Μπρέσια, ως εκ τούτου γνωρίζει και εκείνη ότι το βράδυ του Σαββάτου (15/10) πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Όποιος από τους δύο κερδίσει, ουσιαστικά ακολουθεί τη Μπρέσια στην επόμενη φάση, καταλαμβάνοντας ένα εκ των δύο εισιτηρίων.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0