World Sports

Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νικολαΐδη

Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νικολαΐδη
Οι αντιδράσεις του αθλητικού αλλά και του πολιτικού κόσμου στο άκουσμα του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.
Η προσφορά του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη στον αθλητισμό είναι γνωστή, κυκλοφορούν άλλωστε δεκάδες αφιερώματα με τα πεπραγμένα του από το πρωί. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια αποτελούσε αναπληρωτή εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φυσικά αυτό να εμποδίζει τους πολιτικούς οποιασδήποτε παράταξης στον να αποδώσουν τον φόρο τιμής. 

Η ανάρτηση του φίλου του και συνεργάτη, Αλέξη Τσίπρα:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας ένας σπουδαίος άνθρωπος. Στη σύντομη ζωή του πρόλαβε να κάνει περισσότερα και σημαντικότερα από τον καθένα μας. Σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς, μα ακόμη πιο ψηλά τα όμορφα ιδανικά της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης στους αγώνες της ζωής. Καλό σου ταξίδι Αλέξανδρε».

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανέφερε:
«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανέβηκε στον Όλυμπο του αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται στο Πάνθεο του Ολυμπισμού. Ένας άνθρωπος που δεν σταμάτησε ποτέ να μάχεται για τα πιστεύω του, τον άνθρωπο και τη ζωή. Ένας μαχητής με πάθος, που ακόμα και την ύστατη στιγμή συγκλονίζει με το τελευταίο μήνυμα που μας άφησε. Ένα μήνυμα βαθιά ανθρώπινο, που η αλήθεια του δεν αφήνει κανέναν απροβλημάτιστο και ασυγκίνητο. Ένα μήνυμα για τα πραγματικά σπουδαία σε αυτή τη ζωή. Η κληρονομιά που αφήνει στα παιδιά του και όλους μας είναι τεράστια. Συλλυπητήρια στους οικείους του. Αιώνια η μνήμη του».

Ακολούθησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας:

«Ο θάνατος του Ολυμπιονίκη και αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, προκαλεί θλίψη σε όλους μας, ανεξάρτητα από κομματική ένταξη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη με την ασθένειά του, όπως μαχητικός υπήρξε στο αγώνισμά του και την πολιτική και κοινωνική του δράση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλους τους οικείους του.»

Και ο υπουργός Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Πλεύρης:

Θέλω να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Το σθένος με το οποίο αντιμετώπισε την ασθένεια του ήταν τεράστιο.

Τα συλληπητήρια τους εξέφρασαν και οι κορυφαίοι ελληνικοί σύλλογοι:

Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός
ΑΕΚ

Άρης


ΠΑΟΚ
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν κορυφαίου επιπέδου προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού:

Πύρρος Δήμας


Σπύριος Γιαννιώτης
311498221_435601838709883_1928318670418359363_n.jpg

Κώστας Κατσουράνης
311047513_1297104084366757_7690035046802867198_n_1.jpg


Γιάννης Σφαιρόπουλος


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0