World Sports

Ελλάδα - Σερβία 12-13: Ψυχωμένη εμφάνιση αλλά ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Νέων

Ελλάδα - Σερβία 12-13: Ψυχωμένη εμφάνιση αλλά ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Νέων
Πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Εθνική στην 2η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, με την Σερβία να επικρατεί με σκορ 13-12 στη Ποντγκόριτσα.
Στο κορυφαίο τουρνουά πόλο Κ19 που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο, πραγματοποιήθηκε ματσάρα, με τους διεθνείς του Ηλία Μαχαίρα να κάνουν καλή μεφάνιση αλλά να γνωρίζουν την ήττα στις λεπτομέρειες. Με κορυφαίο τον Βαγγέλη Πούρο των τεσσάρων τερμάτων και παρότι βρισκόταν μονίμως πίσω στο σκορ, η Ελλάδα κατόρθωσε να προηγηθεί με ένα γκολ διαφορά, 1'32'' πριν την λήξη του αγώνα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο το φαβορί της διοργάνωσης κατόρθωσε να βρει απαντήσεις, να ανατρέψει το σκορ και εν τέλει να κάνει το 2/2, διατηρώντας την κορυφή του Γ' Ομίλου.

Οκτάλεπτα: 4-5, 1-3, 4-2, 3-3.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Τόττης, Μπιτσάκος Ανδ., Αλμύρας 2, Καστρινάκης 1, Γκίλλας 3, Σπάχιτς, Μυρίλος, Πούρος 4, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων 1, Ηλιόπουλος.

ΣΕΡΒΙΑ: Πάικοβιτς, Μάρας 1, Ντιμιτρίτσεβιτς 3, Γκάτζιτς, Κόγιτς 1, Γκαβρίλοβιτς 2, Γιαούκοβιτς, Ουρόσεβιτς 2, Μαρτίνοβιτς 2, Μπρενσκάνσκι 1, Στάνιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Βιρίγεβιτς.

Η Βαθμολογία: 1. Σερβία 6, 2. Ελλάδα 3, 3. Γερμανία 3, 4. Ρουμανία 0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0