World Sports

Εθνική Ομάδα μίνι-ποδοσφαίρου: Το φιλικό με τη Γεωργία και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Εθνική Ομάδα μίνι-ποδοσφαίρου: Το φιλικό με τη Γεωργία και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το φιλικό της Εθνικής μας Ομάδας ενάντια στη Γεωργία, μία μέρα πριν τη πρεμιέρα του SOCCA World Cup (11/09, 20:00) έληξε ισόπαλο (2-2).

Ο βοηθός προπονητή, Σήφης Μανωλούδης, και ο σκόρερ του ενός γκολ της Εθνικής Ομάδας, Ραφαήλ Τούσα, μίλησαν για την εμπειρία τους μέχρι στιγμής στη Βουδαπέστη, το δυνατό φιλικό με τη Γεωργία και την… επόμενη μέρα της Ελλάδας στο SOCCA World Cup
IMG_0008.JPG

Σήφης Μανωλούδης:

«Σήμερα παίξαμε φιλικό για να προετοιμαστούν οι παίκτες για την πρεμιέρα κόντρα στην Ισπανία, και σε δεύτερο χρόνο να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε ή να προσθέσουμε.

Τα πρώτα 15’ της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με την Γεωργία να μας βάζει δύσκολα και να κάνει το 2-0. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, θεωρώ πως προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες κάναμε το 2-2 και φύγαμε με την ισοπαλία μου μας αφήνει ικανοποιημένους».  

Ραφαήλ Τούσα:

«Το γήπεδο για μία ακόμα χρονιά είναι τρομερό, είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση. Το φιλικό με τη Γεωργία ήταν το τελευταίο πριν τα επίσημα ματς.  

Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, διότι είναι μία ποιητική ομάδα, αλλά στη συνέχεια ισοφαρίσαμε και ήμασταν κοντά και στη νίκη. Θα κάνω τα πάντα για να διαφυλάξουμε το χάλκινο μετάλλιο του Ρεθύμνου». 

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική μας Ομάδα θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τη Κυριακή (11/09) κόντρα στην Ισπανία.

Αλέξανδρος Καρκαλέτσης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0