World Sports

Ελλάδα - Κροατία 24-4: Υγιεινός περίπατος και τώρα προημιτελικά με Ισραήλ για τις γυναίκες (video)

Ελλάδα - Κροατία 24-4: Υγιεινός περίπατος και τώρα προημιτελικά με Ισραήλ για τις γυναίκες (video)
Περίπατος για τα κορίτσια της Εθνικής Ελλάδος οι οποίες επικράτησαν άνετα επί της Κροατίας με σκορ 24-4 και πλέον ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το Ισραήλ στον προημιτελικό.
Με νίκη και χαμόγελα ολοκλήρωσαν οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου της υποχρεώσεις της στον Α' Όμιλο του Ευρωπαίκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης και πλέον περιμένουν τη Δευτέρα (03/09) την φάση των οκτώ, όπου θα βρεθουν αντιμέτωπες με το Ισραήλ του Δημήτρη Μαυρωτά. Στα αρνητικά της αναμέτρησης o τραυματισμός της αρχηγού Μαργαρίτας Πλευρίτου, η οποία αποχώρησe με ενοχλήσεις από την πισίνα του Σπλιτ.

Πολυφωνία στην επίθση, σε ένα ματς που εξ'αρχής δεν αναμενόταν να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα η ελληνική ομάδα, η οποία έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στη φάση των ομίλων. Ωστόσο το τουρνουά, τώρα αρχίζει.

Τα οκτάλεπτα: 9-2, 5-2, 5-0, 5-0

Ελλάδα : Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελληνιάδη 2, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 4, Νίνου 3, Πάτρα 1, Σιούτη 2, Τριχά 1, Σάντα 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σωτηρέλη.

Κροατία : Ράτκοβιτς, Μίλκοβιτς, Ντέσνιτσα, Γιέλενα Μπούτιτς, Μαγκνταλένα Μπούτιτς, Σκέλιτς 1, Μπρνέτιτς 2, Ετέροβιτς, Ρόζιτς, Ιβάνα Μπούτιτς, Μπάρισιτς, Ντόμινα Μπούτιτς, Μάριτς.

www.bnsprots.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0