World Sports

Γερμανία - Ελλάδα 3-13: Άνετη και ωραία η Εθνική, προελαύνει για τη 2η θέση!

Γερμανία - Ελλάδα 3-13: Άνετη και ωραία η Εθνική, προελαύνει για τη 2η θέση!

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου συνέχισαν την παράδοση απέναντι στη Γερμανία, επικρατώντας το πρωί της Πέμπτης (1/9) στη Spalladium Arena με 13-3 και θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο απέναντι στην οικοδέσποινα, Κροατία (3/9).

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Εθνική Ελλάδος γυναικών στο πόλο να ξεπεράσει την ήττα από την Ολλανδία, επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία της Γερμανίας με 13-3, έχοντας και ως βασική τερματοφύλακά της την Ελένη Σωτηρέλλη, με την Σταματοπούλου να ξεκουράζεται!

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ήταν εξαιρετικές από το ξεκίνημα, προηγήθηκαν μέχρι και με 6-0 και με σύμμαχό τους την καταπληκτική άμυνα, δεν είχαν κανένα θέμα κόντρα στην αδύναμη Γερμανία, που δεν έχει και ελπίδες πρόκρισης.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με την οικοδέσποινα Κροατία, σε δύο ημέρες από τώρα (03/09), με την Ελλάδα να έχει ως στόχο την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να διατηρήσει την καλή ψυχολογία της και την 2η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-6, 0-3, 0-2.

Γερμανία (Σουλτς): Γκούσε (8/19 αποκρούσεις, 42,1%) Βόζεμπεργκ 1, Πετίκι, Πλοτζ 1, Ντέικε, Λούντβιγκ, Ρίεκμ Φράι 1, Ταντάι, Κίλστρα, Στούεβε, Κρούκενμπεγκ, Χεϊνμπίχνερ (5/7 αποκρούσεις, 71,4%).

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελληνιάδη 1, Σάντα 2, Τριχά 1, Ξενάκη 1, Νίνου 1, Πάτρα 1, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη (6/9 αποκρούσεις, 66,7%).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0