World Sports

Ασημένιοι Παγκοσμίως οι Παίδες, λύγισαν στο φινάλε από τους Ούγγρους με 11-10! (video)

Ασημένιοι Παγκοσμίως οι Παίδες, λύγισαν στο φινάλε από τους Ούγγρους με 11-10! (video)

Δεύτερος τελικός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε θεσσαλική πόλη, ίδιοι αντίπαλοι, ίδια και η κατάληξη. Η Εθνική ομάδα Παίδων πάλεψε μέχρι τέλους όμως ένα buzzer beater του Άντρας Τοθ στα 24’’ πριν το φινάλε, χάρισε την κορυφή στους Ούγγρους (11-10).

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ο τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ-16 ο οποίος έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου. Το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενο με 6-5, όμως στην τρίτη περίοδο οι Ούγγροι αντέδρασαν και πήραν «κεφάλι» δύο τερμάτων στο σκορ (9-7). Η Εθνική ομάδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Τα αγόρια του Φώντα Λεμπέση μετέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στην απόλυτη ισορροπία (9-9 και 10-10), όμως η μεγάλη των Ούγγρων σχολή έκανε το double στην ηλικία τη νύχτα εκείνη, σκοράροντας το καθοριστικό 11-10.

Η Ελλάδα αν και έπαιξε επτά φορές με παίκτη παραπάνω, εντούτοις εκμεταλλεύτηκε μόλις τις δύο (2/7 στον παίκτη παραπάνω), 0/1 πέναλτι, τέσσερα γκολ από την περιφέρεια και τρία από τον φουνταριστό. Η Ουγγαρία είχε 1/3 στον παίκτη, παραπάνω, επτά γκολ από την περιφέρεια και δύο από θέση φουνταριστού. Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό από τη στατιστική απεικόνιση, τα 6μετρα των Μαγυάρων ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά και έκριναν το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 3-5, 1-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Λεμπέσης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης, Κόκκινος 1, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 2 , Μητράκης, Ζαχόπουλος, Σιαμάς 2, Μπέλεσης, Χωματάς, Κρατημένος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μπιστριτσάνι): Κις, Μπάλογκ 1, Α. Τοτ 1, Ντοροσλάι 1, Μέρο 2, Μ. Τοτ 1, Τατράι 1, Ρέγκος 1, Νάγκι 2, Χάβερκαμπφ, Σιμόν 1, Λούγκοσι, Μπόρμπελι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0