World Sports

Ρουμανία – Ελλάδα 3-24: Μισή ντουζίνα γκολ από τη Μυριοκεφαλιτάκη και 2/2 χωρίς δυσκολία! (video)

Ρουμανία – Ελλάδα 3-24: Μισή ντουζίνα γκολ από τη Μυριοκεφαλιτάκη και 2/2 χωρίς δυσκολία! (video)

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, σαν σε προπόνηση, επικράτησε της αδύναμης Ρουμανίας με 24-3 και πλέον στρέφει την προσοχή της στον «κακό της δαίμονα» Ολλανδία (30/8, 21:30).

Μετά την εντυπωσιακή εκκίνηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ και την νίκη, με ανατροπή, απέναντι στην Ουγγαρία, η «γαλανόλευκη» δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει το 2/2 το μεσημέρι της δεύτερης μέρας.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και για το λόγο αυτό, η Αλεξία Καμμένου ξεκούρασε τις Ξενάκη και Ελ. Πλευρίτου, ενόψει και του επερχόμενου ντέρμπι με την Ολλανδία. Έτσι, στην 13άδα μπήκαν οι 18χρονες Χριστίνα Σιούτη και η Στεφανία Σάντα και μαζί με τις υπόλοιπες μικρές ξεκίνησαν φουριόζες τον αγώνα.

Ήδη από την πρώτη περίοδο η Ελλάδα είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη (8-1), με την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη να σκοράρει τρία γκολ και τις Σάντα, Τριχά να ακολουθούν με δύο. Οι Ελληνίδες διεθνείς δεν εφησυχάστηκαν, συνέχισαν την πίεση, έβγαιναν στην κόντρα και στις αρχές της τελευταίας περιόδου, κατέβασαν ρυθμό και ολοκλήρωσαν το ματς με διαφορά 21 γκολ (!), (24-3).

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 0-4, 0-8, 2-4

Ρουμανία (Νέντσιου): Τογκανέλ, Καπρατορέα, Ζεγκάλμι 1, Ντουμίτρου, Μπόντσα, Μπουνέα, Τοτ, Γκαντραμπούρα, Ολτεάνου 1, Ματέι Γκουιμά, Ζίλαγκι, Μέλνιτσουκ, Ντβορζέτσκα

Ελλάδα (Καμμένου): Σταματοπούλου, Σάντα 3, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη 2, Μ. Πλευρίτου 2, Σιούτη, Νίνου 1, Πάτρα 2, Τριχά 3, Β. Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Σωτηρέλη (6/9 αποκρούσεις).

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0