World Sports

Συγκινημένη Ντρισμπιώτη στους Καρδιτσιώτες: «Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου από την αρχή»! (video)

Συγκινημένη Ντρισμπιώτη στους Καρδιτσιώτες: «Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου από την αρχή»! (video)
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, επέστρεψε στην πόλη της, την Καρδίτσα και στην κεντρική πλατεία της πόλης συγκεντρώθηκαν δεκάδες άνθρωποι για να την υποδεχτούν και να συγχαρούν τη συγκινημένη Ελληνίδα πρωταθλήτρια. 
Η υποδοχή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, πίσω στην πόλη της την Καρδίτσα, ήταν άκρως θερμή και συνάμα συγκινητική για την ίδια και για όσους την γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Η δις χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην μίλησε στους συμπολίτες της, που βρέθηκαν εκεί για να την «αγκαλιάσουν», να την χειροκροτήσουν και να την υποδεχτούν όπως της αξίζει. 

Η ίδια δήλωσε συγκινημένη: «Νιώθω πάρα πολύ περήφανη, ήσασταν μαζί μου όλοι στον αγώνα μου, ήσασταν πάντα δίπλα μου, όλοι με ξέρετε από μικρό παιδάκι... Χαίρομαι που επιτέλους μετά από τόσα χρόνια οι κόποι όλοι αυτοί ανταμείβονται με αυτόν τον μοναδικό τρόπο με δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όλοι έχουν ένα μερίδιο ευθύνης... Δεν ξέρω τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπω, χαίρομαι πάρα πολύ, εύχομαι στο μέλλον να χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά, εδώ στην ίδια πλατεία και να είμαι εδώ δίπλα να καμαρώνω όπως καμαρώνετε εσείς εμένα αυτή την στιγμή, ευχαριστώ».  




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0