World Sports

Στον τελικό του Παγκοσμίου και οι Παίδες, με νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο!

Στον τελικό του Παγκοσμίου και οι Παίδες, με νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο!

Μετά την επιτυχία στο γυναικείο πόλο Κ16, στην Λάρισα, πανηγυρικό είναι το κλίμα και στους Παίδες της Εθνικής μας ομάδας, οι οποίοι επικράτησαν του Μαυροβουνίου με 15-13 και προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου!

Η Εθνική ομάδα Παίδων επικράτησε 13-15 του Μαυροβουνίου και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Βόλο, δίνοντας συνέχεια στην επιτυχία των κορασίδων που πραγματοποίησαν κάτι ανάλογο νωρίτερα, στην Λάρισα.

Το ματς ήταν συναρπαστικό και όλα κρίθηκαν στο τέταρτο οκτάλεπτο. Εκεί κυριάρχησε απόλυτα η Εθνική μας ομάδα και με επί μέρους 5-2 έφτασε στη νίκη που της έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (27/08) όπου στις 20.30 θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία.


Τα οκτάλεπτα: 
3-5, 6-3, 2-2, 2-5

Μαυροβούνιο: Μπάτσοβιτς, Ματιγιάσεβιτς 2, Μορατσάνιν 1, Πέτροβιτς 1, Μίλινιτς 1, Ρογκάνοβιτς 1, Στρούπαρ 1, Γιάνοβιτς 2, Σάμαρτζιτς, Γκοΐγκοβιτς 2, Βουκάνιτς 2, Βουκασίνοβιτς

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 3, Κόκκινος, Καρατζάς 3, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης 2, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης 2, Ζαχόπουλος 1, Σιάμας 1, Μπελέσης 1, Χωματάς, Κρατημένος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0