World Sports

Αναχώρησαν για Μόναχο τα πρώτα μέλη της ελληνικής αποστολής!

Αναχώρησαν για Μόναχο τα πρώτα μέλη της ελληνικής αποστολής!

Το 26ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου διεξάγεται στο Μόναχο από τις 15 ως τις 26 Αυγούστου και τα πρώτα μέλη της ελληνικής αποστολής αναχώρησαν για την γερμανική πόλη.

Το πρωί της Παρασκευής (12/8) αναχώρησαν για το Μόναχο τα πρώτα μέλη της Εθνικής μας ομάδας. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μανουσάκη, Δημήτρη Τσιάμη, Ανδρέα Πανταζή, Νίκο Ανδρικόπουλο, Χρήστο Φραντζεσκάκη, Εμμανουήλ Καραλή, Δήμητρα Γναφάκη, Κωστή Παπαμαρκάκη, Γιάννη Λιούμπα, Αντώνη Μέρλο, Σταματία Σκαρβέλη, Ανδριάνα Φέρρα, Δέσποινα Μουρτά, Κορίνα Πολίτη, Ευαγγελία Ζυγόρη, Ελισσάβετ Αναστασάκη, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, Ελένη Πόλακ, Σπυριδούλα Καρύδη, Γιάννη Δεφίγγο και Μιχάλη Αναστασάκη.

Στο Μόναχο βρίσκεται από χθες (11/8) η Κατερίνα Στεφανίδη μαζί με τον προπονητή και σύζυγό της Μίτσελ Κρίερ, αφού ταξίδεψαν εκεί απευθείας από το Μονακό, όπου έκαναν τον τελευταίο τους αγώνα.

Το δεύτερο γκρουπ της ομάδας αναχωρεί αύριο, Σάββατο, (13/8), ενώ στις 14 του μηνός θα ταξιδέψουν για Μόναχο οι Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Έφη Κουρκουτσάκη και ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0