World Sports

«Καθάρισε» εύκολα και με το ίδιο σκορ σε όλα τα σετ, η Εθνική Ελλάδος την Κύπρο! (video)

«Καθάρισε» εύκολα και με το ίδιο σκορ σε όλα τα σετ, η Εθνική Ελλάδος την Κύπρο! (video)

Την 3η της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις πανηγύρισε η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Κύπρο, με την ομάδα του Ντάντε Μπονιφάντε να επικρατεί με 3-0, κατακτώντας όλα τα σετ με 25-19!

Νικηφόρο αποδείχθηκε και το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για την Εθνική μας ομάδα, η οποία επικράτησε με 3-0 σετ της Κύπρου, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για να παρευρεθεί στο Ευρωβόλεϊ του 2023!

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την αγχωτική νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Νορβηγία και την… άνετη επικράτηση κόντρα στην Κροατία, «τρίτωσε» τις εξαιρετικές εμφανίσεις και έφτασε στο ζητούμενο, δίχως να χάσει σετ και με όλα να ολοκληρώνονται με το ίδιο σκορ (25-19).

Επόμενη αναμέτρηση για την Εθνική μας ομάδα, είναι αυτή του Σαββάτου (13/08) στη Λευκωσία με την Κύπρο για την 4η αγωνιστική του πέμπτου ομίλου των προκριματικών. Σε περίπτωση νίκης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξασφαλίζει την πρωτιά του ομίλου που ισοδυναμεί με πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2023, δίχως να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα μεταξύ της Νορβηγίας και της Κροατίας στη Βόλντα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0