World Sports

ΜακΓκρέγκορ και Μεϊγουέδερ είναι κοντά σε μία πολύ μεγάλη ρεβάνς!

ΜακΓκρέγκορ και Μεϊγουέδερ είναι κοντά σε μία πολύ μεγάλη ρεβάνς!
Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι πολύ κοντά στο να αναμετρηθούν σε μία επική ρεβάνς ύστερα από την μονομαχία τους το 2017, αξίας 130 εκατ. λιρών!

Πολύ κοντά στην διοργάνωση μίας απίστευτης ρεβάνς βρίσκονται οι Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόιντ Μεϊγουέδερ σύμφωνα με την Sun. Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα, οι δύο πυγμάχοι είναι σε συζητήσεις για μία μονομαχία τους ύστερα από εκείνη του 2017, στην οποία είχε νικήσει ο Μεϊγουέδερ και είχε πάρει το απίστευτο ποσό των 130 εκατ. λιρών. Οι δύο πλευρές φέρεται να τα έχουν βρει στους προσωπικούς όρους, όχι όμως και στον αριθμό των γύρων που θα παίξουν.

Άτομο από το περιβάλλον του 45χρονου πλέον Μεϊγουέδερ δήλωσε στη Sun«Ο Κόνορ θα αναλάβει τον αγώνα μόνο με την προϋπόθεση ότι ο Φλόιντ είναι πρόθυμος να θέσει σε κίνδυνο το επαγγελματικό του ρεκόρ, επομένως δεν πρέκειται για αγώνα επίδειξης, αλλά για επίσημο αγώνα. Θα είναι στα 155 λίβρες. Αυτό ξέρουμε μέχρι στιγμής. Θα είναι η τελευταία φορά που ο Φλόιντ θα ανέβει στο ρινγκ, οπότε δεν πρέπει να χάσετε. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές. Θα είναι μια τελευταία εμφάνιση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0