World Sports

ΕΟΠΕ: Παραιτείται ο πρόεδρος, στον «αέρα» όλες οι διοργανώσεις του βόλεϊ

ΕΟΠΕ: Παραιτείται ο πρόεδρος, στον «αέρα» όλες οι διοργανώσεις του βόλεϊ
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΕΟΠΕ μπλοκαρίστηκαν λόγω χρέους 300.000 ευρώ σε εταιρεία σεκιούριτι, ο πρόεδρός της παραιτείται και υπάρχει αγωνία για την επόμενη ημέρα των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις βόλεϊ.
Η επόμενη ημέρα του ελληνικού βόλλεϊ βρίσκεται στον «αέρα». Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΕΟΠΕ έχουν μπλοκαριστεί λόγω χρέους ύψους 300.000 ευρώ στην εταιρεία σεκιούριτι, FALCON, που είχε αναλάβει τη φύλαξη της Ολυμπιακής Εγκατάστασης, «Σπίτι του Στίβου και Βόλεϊ», στην Παιανία.

Το Πολυμελές Πρωτοδοδικείο Αθηνών αναγνώρισε οφειλή ύψους 208.000 ευρώ σε τόκους, αφότου το Δημόσιο σταμάτησε να πληρώνει την FALCON, και η πρόταση για διακανονισμό 70.000 για τέσσερα χρόνια δεν έγινε δεκτή. Πλέον, η Ομοσπονδία καλείται να πληρώσει ένα ποσό που δεν διαθέτει και μέσα σε όλα αυτά, έρχεται και η παραίτηση του προέδρου της, Γιώργου Καραμπέτσου, καθώς φαίνεται. Μάλιστα, έχει συγκαλέσει έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια δεν θα τον αφήσει να παραιτηθεί καθώς δεν έχει δημιουργήσει ο ίδιος το χρέος και προκειμένου να βρεθεί λύση η Ομοσπονδία θα απευθυνθεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. 

Προφανώς, το ελληνικό βόλεϊ σε σάλα και άμμο, δεν μένει ανεπηρέαστο από τις εξελίξεις. Με τους τραπεζικούς λογαριασμούς μπλοκαρισμένους, δεν υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της προετοιμασίας των ομάδων ανδρών και γυναικών ενόψει των προκριματικών των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον προγραμματισμένο τελικό για τα τέλη Ιουλίου, του beach volley, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Παράλληλα, «τρέχουν» οι μισθοί του προσωπικού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα «ανοικτά» μέτωπα είναι πολλά και αναζητείται άμεση λύση, για να μην υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στην ΕΟΠΕ και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερη. Βέβαια σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, θα υπάρξει τιμωρία τριών ετών. 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0