World Sports

Χειρουργήθηκαν με επιτυχία οι Φουντούλης και Ζερδεβάς, χάνουν το πανευρωπαϊκό!

Χειρουργήθηκαν με επιτυχία οι Φουντούλης και Ζερδεβάς, χάνουν το πανευρωπαϊκό!

Με επιτυχία χειρουργήθηκαν οι Φουντούλης και Ζερδεβάς, μετά την επιστροφή τους από το παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης!

Οι δύο διεθνής υδατοσφαιριστές της χώρας μας, Φουντούλης και Ζερδεβάς, μια μέρα μετά την επιστροφή τους από το παγκόσμιο υδατοσφαίρισης στη Βουδαπέστη. Χειρούργος ήταν ο εξειδικευμένος ιατρός σε αθλητικές κακώσεις, Γιώργος Καραχάλιος!

Ο Γιάννης Φουντούλης, μετά από ένα χρόνιο πρόβλημα με τον αντίχειρά του πήρε την απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ ο τερματοφύλακας Μάνος Ζερδεβάς τραυματίστηκε στη Βουδαπέστη. Ο Έλληνας γκολκίπερ σε προσπάθεια να αποκρούσει ένα πέναλτι στον αγώνα με τις ΗΠΑ, έπαθε ρήξη τένοντα στο δικέφαλο.

Τον όλο συντονισμό των ενεργειών για να χειρουργηθούν άμεσα τόσο ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, όσο και ο βασικός της τερματοφύλακας, είχε ο γιατρός της ΚΟΕ, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δύο χειρουργικών επεμβάσεων από τον εξαίρετο επιστήμονα και με μεγάλη εμπειρία κ. Καραχάλιο.

Ως εκ τούτου, οι δύο αθλητές της Ελλάδας δεν θα αγωνιστούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Σπλίτ στα τέλη Αυγούστου και θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0