World Sports

Βλάχος: «Το λαβωμένο λιοντάρι μερικές φορές βρυχάται πιο δυνατά»

Βλάχος: «Το λαβωμένο λιοντάρι μερικές φορές βρυχάται πιο δυνατά»
Όσα ανέφερε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την νέα επιτυχία της Εθνικής Πόλο!
Ο Θοδωρής Βλάχος οδήγησε την Εθνική Ελλάδας σε μία ακόμα τεράστια επιτυχία και εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, στεκόμενος μάλιστα στις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν. 

Αρχικά ο κ. Βλάχος ανέφερε: «Εγώ πριν 20 χρόνια είχα βουτήξει στην ίδια πισίνα πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό. Σήμερα δεν ήταν χρυσό, αλλά ήταν ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Συνήθως χαίρεται ο πρώτος και ο τρίτος. Ο δεύτερος είναι λίγο στενοχωρημένος. Η πορεία μας στο τουρνουά από το πρώτο ως το τελευταίο ματς, με εξαίρεση τον ημιτελικό με την Ιταλία, ήταν πάρα πολύ καλή. Τον ημιτελικό αν τον ξαναπαίζαμε θα τον κερδίζαμε.

Σήμερα ήμασταν ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα. Συγκεντρωμένοι , με τρομερή άμυνα. Να πω και ένα μπράβο στον Τζωρτζάτο που στο πιο κρίσιμο ματς έκανε μεγάλο παιχνίδι. Δεν συνηθίζω να λέω μπράβο ατομικά, αλλά είχε μία δύσκολη αποστολή και τα κατάφερε πολύ καλά. Ο τερματοφύλακας μπορεί να κάνει την διαφορά σε μία ομάδα. Αλλά είχαμε και μπροστά τις λύσεις και κρατήσαμε σταθερά την διαφορά στα 2 με 3 γκολ σε όλο το ματς. Κάναμε έναν τέλειο μικρό τελικό και φεύγουμε χαρούμενοι. Φτάσαμε λαβωμένοι στα ημιτελικά, όμως το λαβωμένο λιοντάρι μερικές φορές βρυχάται πιο δυνατά».

Τέλος, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έκανε λόγο για το μέλλον της ομάδας σημειώνοντας: «Ο κύκλος που ξεκίνησε τώρα είναι νομίζω πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο. Έχουμε την παραδοχή όλων των αντιπάλων ότι παίζουμε ωραίο πόλο. Εγώ φεύγω από εδώ συγκινημένος για την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν ένα μετάλλιο που το αξίζαμε. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Αυτό που λέμε μεταξύ μας είναι ότι θα κάνουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια σε κάθε διοργάνωση, για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Και θέλουμε να είμαστε στους «4» κάθε διοργάνωσης και να διεκδικούμε μετάλλια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0