World Sports

Βουρκωμένος ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Οφείλουμε στους εαυτούς μας να κατακτήσουμε το χάλκινο»! (video)

Βουρκωμένος ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Οφείλουμε στους εαυτούς μας να κατακτήσουμε το χάλκινο»! (video)

Εμφανώς συγκινημένος ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το χαμένο ημιτελικό με τους Ιταλούς και τόνισε ότι η Εθνική θα τα δώσει όλα για να πάρει το μετάλλιο, δίνοντας ταυτόχρονα το σύνθημα και για τη συνέχεια με στόχο την κορυφή.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς είναι πλέον από τις «παλιοσειρές» της Εθνικής ομάδας. Ένας κομβικός παίκτης που από την απόδοσή του καθορίζεται εν πολλοίς και το παιχνίδι της «γαλανόλευκης». Αλλά και πολύ προσγειωμένος και μετρημένος στις δηλώσεις του, διαχειριζόμενος συνήθως τα συναισθήματά. Πράγμα παρόλα αυτά που δεν κατάφερε να κάνει μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ. Εμφανώς συγκινημένος μίλησε για το σπουδαίο ημιτελικό αλλά και όσα έρχονται.

 

Αναφερόμενος στο που κρίθηκε το παιχνίδι, είπε: «Κρίθηκε στον παραπάνω και στον λιγότερο. Έβαλαν ένα μεγάλο γκολ από ριμπάουντ μετά από παίκτη παραπάνω. Εμείς από την πλευρά μας χάσαμε πολλά ειδικά στο τελευταίο οκτάλεπτο. Χάσαμε μάλιστα και γκολ με διπλό παίκτη παραπάνω που ήταν μια ευκαιρία να πλησιάσουμε στο γκολ τρία λεπτά πριν τη λήξη».

Και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στην Ιταλία. Δεν έχουμε χρόνο να απογοητευόμαστε και να σκύβουμε τα κεφάλια. Έχουμε ένα παιχνίδι σε δύο ημέρες και πάμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο».

Για τον μικρό τελικό και την ενδεχόμενη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, τόνισε: «Ηρεμία, ξεκούραση, συσπείρωση. Είναι ένας τελικός. Δεν μας περισσεύουν τα μετάλλια. Θέλουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα. ΘΑ πρέπει να παίξουμε σαν να είμαστε στον μεγάλο τελικό. Σίγουρα, υπάρχει απογοήτευση και στεναχώρια, αλλά οφείλουμε στους εαυτούς μας να το κάνουμε αυτό. Να βρούμε τη θέληση και το πάθος, να αγωνιστούμε σε αυτό το υπέροχο κολυμβητήριο και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο για την Ελλάδα».

Τέλος, για το γεγονός ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται στην ελίτ του αθλήματος: «Αυτό το έχουμε καταφέρει μέσα από δουλειά, αλλά δεν μας φτάνει αυτό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας πάνω απ' όλα να φτάσουμε στην κορυφή σύντομα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0