World Sports

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Τώρα ξεκινάει το τουρνουά»!

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Τώρα ξεκινάει το τουρνουά»!

Ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στη Γερμανία, Ντίνος Γενηδουνιάς, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα είναι στα προημιτελικά, ως πρώτη στον όμιλο και μετά το τέλος του τελευταίου ματς του ομίλου και τη νίκη απέναντι στους Γερμανούς με 16-8 και ο «καυτός» Ντίνος Γενηδουνιάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Πιο αναλυτικά:

  • Ζήλεψες τη χάρη του Βλαχόπουλου και του Αργυρόπουλου και έκανες αυτήν την εμφάνιση (5 γκολ);
    «Εντάξει αυτό δεν έχει καμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και η πρωτιά. Και από εδώ και πέρα ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα»
  • Πιστεύεις ότι μετά από αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια έχει αρχίσει η ομάδα να βρίσκει ρυθμό;
    «Ναι σίγουρα. Γιατί όπως και όλες οι ομάδες δεν είχαμε πολύ χρόνο προετοιμασίας. Αυτά τα τρία παιχνίδια μας έδωσαν ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είμαστε χαρούμενοι από την εικόνα μας αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία αν δεν συνεχίσουμε έτσι. Οπότε τα κεφάλια κάτω, το κάθε ματς είναι τελικός και συγκεντρωμένοι στους Αμερικάνους»
  • Είχατε κάνει και προετοιμασία απέναντι στους Αμερικάνους, όπως και με τους Ιάπωνες. Πιστεύεις θα βοηθήσει αυτό όσο βοήθησε και με τους Ασιάτες;

«Σίγουρα η κοινή προετοιμασία με τους Ιάπωνες μας επωφέλησε πάρα πολύ. Είδαμε πόσο δυσκολεύτηκαν και οι Κροάτες που δεν είχανε οικειότητα με τον τρόπο παιχνιδιού τους. Με τους Αμερικάνου εδώ και 2-3 χρόνια έχουμε παίξει πολλά φιλικά. Όσο έτοιμοι θα είμαστε εμείς για αυτούς άλλο τόσο θα είναι και αυτοί για εμάς».

  • Ανυπομονείς να παίξεις στη Βουδαπέστη;

«Σίγουρα. Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια της Ουγγαρίας και στο γυναικείο και σε αντρικό επίπεδο, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και ελπίζω και στα δικά μας παιχνίδια να μαζευτεί ο κόσμος και να απολαύσει το θέαμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0