World Sports

Πόλο γυναικών: Πρωτιά με νίκη (15-4) επί της Γαλλίας για την Εθνική και... προημιτελικά! (video)

Πόλο γυναικών: Πρωτιά με νίκη (15-4) επί της Γαλλίας για την Εθνική και... προημιτελικά! (video)

Εμφατική νίκη για την Ελλάδα επί της Γαλλίας με διαφορά 11 γκολ, στο πόλο γυναικών, με την οποία η Εθνική μας «κλείδωσε» την πρωτιά του ομίλου χάρη στη διαφορά τερμάτων, δίνοντας παράλληλα πρόκριση στα προημιτελικά!

Με σκορ 15-4, η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών, κέρδισε την Γαλλία και «κλείδωσε» την πρώτη θέση του, με την οποία θα βρεθεί απευθείας στα προημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου. Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ουγγαρία ή Καναδά.

Δεχόμενη ένα γκολ ανά οκτάλεπτο, η Ελλάδα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στις Γαλλίδες να  διεκδικήσουν το οτιδήποτε. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου όμως, δεν αρκέστηκε στα λίγα και «κυνήγησε» την διαφορά των 11 γκολ όπου χρειαζόταν για να πάρει… κεφάλι στην ισοβαθμία με την Ισπανία και να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 1-3, 1-4

Γαλλία (Εμιλιέν Μπιγκό): Βιντάλ, Μιλό 1, Φιτέ, Μπουλουκμπασί 2, Ζιλιέ, Μπενλεκμπί, Νταλίν 1, Μπατού, Βερνό, Μπαϊα, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντολέ, Κολάς.

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σωτηρέλη.

Βαθμολογία

Ελλάδα 6
Ισπανία 6
Γαλλία 2
Ταϊλάνδη 0

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0