World Sports

Στο Ντέμπρετσεν για το μετάλλιο η εθνική πόλο ανδρών

Στο Ντέμπρετσεν για το μετάλλιο η εθνική πόλο ανδρών

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, πέταξε για την Ουγγαρία και το Ντέμπρετσεν, με φόντο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

Έτοιμη για ακόμη μια διάκριση, είναι η εθνική ομάδα πόλο ανδρών, η οποία ταξίδεψε με προορισμό το Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι ασημένιοι ολυμπιονίκες του Τόκιο, θα «βουτήξουν» στην πισίνα, για να αντιμετωπίσουν την Κροατία (21/6), Ιαπωνία (23/6) και τη Γερμανία (25/6).

Με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε πως η εθνική έχει την κατάλληλη αυτοπεποίθηση ώστε να διακριθεί σε ακόμη μια διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

 «Είναι το πρώτο μεγάλο event, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι πάντα μια σπουδαία διοργάνωση. Υπάρχουν αλλαγές στην ομάδα. Πάντα σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση είναι σημαντικό ποια θέση θα καταλάβεις στον Όμιλο. Έχουμε, λοιπόν, τρία σημαντικά παιχνίδια, με πιο δύσκολο το πρώτο και θέλουμε να δούμε εκεί σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε και σε ποια θέση θα βρεθούμε ώστε να καθοριστεί η συνέχεια. Πάμε με αυτοπεποίθηση, αλλά και ταπεινότητα και αυτό που θα δείτε είναι ότι θα κάνουμε την καλύτερή μας προσπάθεια για να φέρουμε μια νέα διάκριση. Είχαμε λίγο καιρό για προετοιμασία, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Είναι μεγάλη μου τιμή που πάω σε τέταρτο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα».

Στην αποστολή, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω παίκτες:

Μάνος Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Ντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κώστας Κάκαρης, Στάθης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0