World Sports

Οριστικά στο Challenge Cup ο Παναθηναϊκός!

Οριστικά στο Challenge Cup ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσουν σίγουρα το βόλεϊ Ελλάδας στο Challenge Cup, με τους ΠΑΟΚ και Μίλωνα να… αναμένουν.

Ο ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρισης) με σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστές τις ελληνικές ομάδες οι οποίες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα βόλεϊ την επόμενη σεζόν, με τον Φοίνικα Σύρου να μην βρίσκεται μέσα με αυτές.

Με αυτόν τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για να οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός στο Challenge Cup. Στην ίδια διοργάνωση θα λάβει μέρος και ο Ολυμπιακός, ενώ ο ΠΑΟΚ, ως κυπελλούχος δικαιούται μια θέση στο CEV Cup.

Παρόλα αυτά, ΠΑΟΚ και Μίλωνας έχουν αιτηθεί πως θέλουν να συμμετάσχουν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρισης, αλλά θα πρέπει να περιμένουν για να δουν αν στο Challenge Cup υπάρξει διαθέσιμη θέση. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους, καθώς τις περισσότερες φορές είναι εφικτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΠΕ:

«Ολοκληρώθηκε η εγγραφή των Ελληνικών σωματείων στις διοργανώσεις των Κυπέλλων Ευρώπης 2022- 2023. Αναλυτικά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

CEV CUP
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

 

CHALLENGE CUP
ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ

 *Για να ενταχθούν στην διοργάνωση CHALLENGE CUP αιτήθηκαν οι: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ, ΑΣΠ ΘΕΤΙΣ

 

ΑΝΔΡΕΣ

CHALLENGE CUP
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ
*Για να ενταχθούν στην διοργάνωση CHALLENGE CUP αιτήθηκαν οι: ΠΑΟΚ, ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0