World Sports

Oι νικήτριες του Athens Golden Cup 2022 Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη στο BNSports: «Υπερήφανες που κερδίσαμε τέτοιες αντιπάλους – Ανατριχιαστική η υποστήριξη του κόσμου»

Oι νικήτριες του Athens Golden Cup 2022 Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη στο BNSports: «Υπερήφανες που κερδίσαμε τέτοιες αντιπάλους – Ανατριχιαστική η υποστήριξη του κόσμου»

Η Γεωργίνα Αντωνακάκη και η Ιωάννα Περδικάκη, μίλησαν στο BN Sports για τη νίκη τους και το τρόπαιο που κατέκτησαν στον τελικό του τουρνουά beach volley, Athens Golden Cup 2022, που διεξήχθη στην Πλατεία Συντάγματος.

Δηλώσεις στον Γιώργο Ζαχαρίου

Μετά από έναν θεαματικό τελικό, οι νικήτριες του Athens Golden Cup 2022, Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη, μίλησαν στο BN Sports. Oι νεαρές αθλήτριες από την Κρήτη που επικράτησαν με 2-1 σετ, των Μυρτώ Καλαμαρίδου και Δήμητρας Μαναβή, κατέκτησαν το τουρνουά beach volley γυναικών, δηλώνοντας πολύ χαρούμενες, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην μεγάλη παρουσία θεατών που βρέθηκε στην Πλατεία Συντάγματος για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση.

  • Κατ’ αρχάς πολλά συγχαρητήρια για τη νίκη. Πως σας φάνηκε αυτή η διοργάνωση στην Πλατεία Συντάγματος;

«Ήταν μια καταπληκτική διοργάνωση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένες, που φτάσαμε στον τελικό γιατί και αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα. Δείξαμε ποιες είμαστε και ανταμειφθήκαμε για τους κόπους όλων αυτών των χρόνων. Είμαστε πολύ υπερήφανες και ελπίζω να πάμε εξίσου καλά και στα υπόλοιπα masters.»

 

  • Ο κόσμος σήμερα που γέμισε το γήπεδο, έδειξε ότι σας υποστήριξε πάρα πολύ. Πως νιώσατε με αυτό.

«Ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μπροστά σε τόσο μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό και το χαρήκαμε πάρα πολύ. Νιώσαμε υποχρέωση να παίξουμε καλά, ώστε να ευχαριστήσουμε όσους βρέθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος και για να τους αποδείξουμε ότι καλά έκαναν που μας υποστήριξαν. Ήταν η κινητήριος δύναμη μας»

 

  • Πως είναι για δύο νέες και σε ηλικία και σε εμπειρία αθλήτριες να νικάνε αυτές τις μεγάλες αντιπάλους;

« Ta λόγια είναι περιττά. Ξέρουμε πόσο μεγάλες παίκτριες είναι η Δήμητρα (σ.σ. Μαναβή) και η Μυρτώ (σ.σ. Καλαμαρίδου). Πρόκειται για την Εθνική μας ομάδα, που μας εκπροσωπεί στα μεγάλα τουρνουά. Μπήκαμε χωρίς άγχος, μιας και δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, αλλά μόνο να κερδίσουμε από αυτό τον αγώνα. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ και ήρθε και το αποτέλεσμα που θέλαμε»

  • Τώρα επόμενος σας στόχος σας; H πρωτιά και στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης;

«Πάμε με τους ίδιους στόχους, ώστε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά, σκαλοπάτι σκαλοπάτι. Τώρα μετά και τη σημερινή νίκη θα είμαστε διαφορετικά προετοιμασμένες για όλα τα υπόλοιπα masters, αν και δε σημαίνει ότι επειδή κατακτήσαμε το συγκεκριμένο θα πάρουμε και τα υπόλοιπα. Πάμε αγώνα αγώνα και θα δούμε που θα καταλήξει»

IMG_20220605_212431.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0