World Sports

Ολυμπιακός: Κοντά στην πυροδότηση της «βόμβας» Βέμπερ!

Ολυμπιακός: Κοντά στην πυροδότηση της «βόμβας» Βέμπερ!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον 36χρονο Αυστριακό Ρόμπερτ Βέμπερ, ο οπόιος πλησιάζει στο Λιμάνι. Μια μεταγραφή που ανολοκληρωθεί, θα «ταράξει τα νερά» της εγχώριας αγοράς.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να χτίσουν στην κατάκτηση στου πρωταθλήματος και να δώσουν συνέχεια σε αυτή. Για το λόγο αυτό έχουν θέσει πολύ υψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν και αν και είναι ακόμα νωρίς, φουλάρουν για να δυναμώσουν σε όλες τις θέσεις.

Η πρωτιά στην Handball Premier «άνοιξε την όρεξη» στους Πειραιώτες και κινούνται για την ενίσχυση που θα φέρει και την εδραίωση. Στο κάδρο ο σπουδαίος δεξιός εξτρέμ, Ρόμπερτ Βέμπερ, ο οποίος επιβεβαίωσε και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram την επικείμενη άφιξή του στην Ελλάδα, για χάρη των πρωταθλητών.


Μόνο απαρατήρητη δεν περνάει η καριέρα του. Πρόκειται για έναν πολύ ικανότατο γκολτζή, ο οποίος μετρά συνολικά 2.345 γκολ ενώ έχει αναδειχθεί και δυο φορές τοπ-σκόρερ της γερμανικής λίγκας. Ο Βέμπερ αποτελούσε ορόσημο της ομάδας του Μαγδεμβούργου επί μια δεκαετία (2009-2019) ενώ και σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει βοηθήσει τα μέγιστα (182 συμμετοχές και 799 τέρματα).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0