World Sports

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών για 9η σερί φορά και μετά το τρεμπλ, «φουλ» για quadraple! (video)

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών για 9η σερί φορά και μετά το τρεμπλ, «φουλ» για quadraple! (video)
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-9 της Γλυφάδας (26/05), κατέκτησε το 9ο σερί πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών, ολοκλήρωσε το τρεμπλ και «φουλάρει» για quadraple! 
Δεν λένε να κοπάσουν οι επιτυχίες της ομάδας του Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών. Μετά το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας, κατέκτησε και το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 14-9 της Γλυφάδας (26/05). Κατά αυτόν τον τρόπο, οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το 3-0 στη μεταξύ τους σειρά, κατέκτησαν το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αλλά και το 9ο σερί.

Πλέον, ο Ολυμπιακός στοχεύει στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τον Εθνικό στις αρχές της νέας σεζόν, αφού αν το κατακτήσει, θα ολοκληρώσει ένα back to back quadraple!

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 5-5, 1-0

Ολυμπιακός (Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 4, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 1, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Τορνάρου

ΑΝΟΓ (Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρ. Νίνου 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0