World Sports

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο BN Sports: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος – Να περιμένετε κάτι καλό για την συνέχεια»

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο BN Sports: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος – Να περιμένετε κάτι καλό για την συνέχεια»

Ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο Επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής, μετά το τέλος του αγώνα του στο 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων μίλησε στο BN Sports τόσο για την εμφάνισή του όσο και για την συνέχεια και τους στόχους του.

Δηλώσεις στον Αντώνη Κεφαλωνίτη

Το 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και στη διοργάνωση συμμετείχαν σημαντικά ονόματα του χώρου, με τον Εμμανουήλ Καραλή, όπως ήταν αναμενόμενο, να τραβάει τα βλέμματα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ύστερα από τον τραυματισμό του ήθελε να βρει τα πατήματά του όπως δήλωσε και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει το επερχόμενο μίτινγκ που διοργανώνει στην Αρχαία Ολυμπία. Το BN Sports ήταν εκεί και μίλησε με τον τέταρτο Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο Επί κοντώ.

-Είχες έναν τραυματισμό πρόσφατα, σε επηρέασε ως προς τον τρόπο που προσέγγισες τον αγώνα;

«Όχι, η αλήθεια είναι ότι είμαι τελείως καλά από τον τραυματισμό, απλά ήταν ο πρώτος μου αγώνας για την σεζόν σε ανοιχτό στίβο, δεν βγήκε η επίδοση που θέλαμε όμως προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Είναι πάρα πολύ αρχή ακόμα, το peak μας θέλουμε να είναι τον Ιούλιο, οπότε κάναμε μία πολύ καλή και δυνατή προπόνηση και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό».

-Άρα είσαι και πάλι έτοιμος, σωστά;

«Είμαι σε καλή κατάσταση, απλά σήμερα είναι η αλήθεια ήταν ένας προπονητικός αγώνας. Όλα τα παιδιά βεβαίως πήγαν πολύ καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα και στον Ρίζο και στον Χατζίου που είναι το μέλλον του Επί κοντώ στην Ελλάδα».

-Τι περιμένουμε στη συνέχεια; Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

«Τώρα συνεχίζουμε με δύο αγώνες στην Πολωνία, σε μία εβδομάδα και έπειτα έχουμε το Fly Olympia στις 12 Ιουνίου, το μίτινγκ που διοργανώνεται στην Αρχαία Ολυμπία και στο οποίο θα καλέσω πάρα πολύ μεγάλους αθλητές. Θα είναι μία πολύ καλή διοργάνωση νομίζω, από τους καλύτερους αγώνες όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου και ελπίζω να πάει καλά και το μίτινγκ αλλά κι εγώ ο ίδιος».

-Άρα να περιμένουμε κάτι καλό από σένα;

 «Άρα να περιμένετε κάτι καλό ακριβώς. Ελπίζω να έρθετε να μας παρακολουθήσετε».

-Λίγα λόγια για την διοργάνωση του μίτινγκ εδώ στην Καλλιθέα;

«Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, όπως πάντα άλλωστε. Ο Κ. Παναγιώτης κάνει εξαιρετική δουλειά και προσπαθώ να έρχομαι κάθε χρόνο γιατί έχει άριστες συνθήκες, το ταρτάν είναι πάρα πολύ καλό και οι συμμετοχές όπως βλέπουμε αρκετά δυνατές, με τους αγώνες να είναι υψηλού επιπέδου, είναι πρώτης κατηγορίας και φυσικά αυτό είναι κάτι που μας βοηθάει για να ανεβαίνουμε level».

aa283ee8907f05517acda37ca094d91f_XL.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0