World Sports

12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: Σε χαμηλές πτήσεις ο Καραλής ύστερα από τον τραυματισμό του, νικητής ο Πέτρος Χατζίου στο Επί κοντώ! (video)

12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: Σε χαμηλές πτήσεις ο Καραλής ύστερα από τον τραυματισμό του, νικητής ο Πέτρος Χατζίου στο Επί κοντώ! (video)

Ο Πέτρος Χατζίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο Επί κοντώ στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, πετυχαίνοντας επίδοση στα 5,40μ., αφήνοντας δεύτερο τον  Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος ύστερα από τον τραυματισμό του έκανε μία συντηρητική εμφάνιση. Τρίτος ήταν ο Γιάννης Ρίζος με 5,25μ. .

Με νικητή τον Πέτρο Χατζίου ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Άλμα Επί κοντώ, στο 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων, στη Καλλιθέα. Ο Μυτιληνιός αθλητής πέτυχε επίδοση στα 5,40μ. ενώ δοκίμασε ανεπιτυχώς και στα 5,60μ. και έτσι άφησε στην δεύτερη θέση τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ύστερα από τον πρόσφατο τραυματισμό του δεν θέλησε να ρισκάρει και έκανε μία συντηρητική εμφάνιση φτάνοντας στα 5,35μ., έχοντας τρεις αποτυχημένες στα 5,50μ. .Στην τρίτη θέση στο βάθρο βρέθηκε ο κορυφαίος Έλληνας για το 2022, Γιάννης Ρίζος, ο οποίος πέτυχε επίδοση 5,25μ. .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Επί κοντώ Ανδρών:

Επί κοντώ Ανδρών: Πέτρος Χατζίου 5,40μ., Εμμανουήλ Καραλής 5,35μ., Γιάννης Ρίζος 5,25μ., Ανδρέας Καζαμίας (Κύπρος) 4,85μ., Άρης Περιστέρης 4,70μ., Εμμανουήλ Θεοδοσίου 4,40μ.

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0