World Sports

12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: Οι πρωταγωνιστές στο Άλμα εις Μήκος μιλάνε στο BN Sports

12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: Οι πρωταγωνιστές στο Άλμα εις Μήκος μιλάνε στο BN Sports

Ο Μουραλί Σρισανκάρ και ο Τομπίας Μοντλέρ κατέκτησαν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο Άλμα εις Μήκος στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας και μιλάνε στο BN Sports για τις επιδόσεις τους.

Δηλώσεις στον Κώστα Ξενακούδη και τον Αντώνη Κεφαλωνίτη

Στην απουσία του Μίλτου Τεντόγλου, Μουραλί Σρισανκάρ και Τομπίας Μοντλέρ έλαμψαν, κατακτώντας την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα στο Άλμα εις Μήκος στο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας. Ο Ινδός άλτης έπιασε τα 8,31μ., επίδοση μόλις πέντε εκατοστά χαμηλότερη από το προσωπικό του ρεκόρ στα 8,36μ., η οποία αποτελεί και την φετινή καλύτερη στον κόσμο (την ίδια έχει φτάσει και ο Τεντόγλου). 

Λίγο μικρότερη επίδοση έπιασε ο Τομπίας Μοντλέρ, ο οποίος τερμάτισε στην δεύτερη θέση. Ο Σουηδός αθλητής έμεινε στα 8,27μ. σε ακόμα μια καλή εμφάνιση, η οποία ήταν κατά 11 εκατοστά χαμηλότερη από το ατομικό ρεκόρ του.

Μετά την απονομή, οι δύο αθλητές μίλησαν στο BN Sports:

Μουράλι Σρισανκάρ: «Ήρθα στην Ελλάδα λόγω του Τεντόγλου»

Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεσαι στην Ελλάδα. Πως σου φαίνεται η χώρα αλλά και η συγκεκριμένη διοργάνωση;

«Μου αρέσει πολύ η χώρα, οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι και πολύ καλοί σε εμάς.  Ήρθα εδώ λόγω του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος με βοήθησε να έρθω στην Ελλάδα και να προπονηθώ μαζί του στις εγκαταστάσεις αυτές. Η διοργάνωση μου άρεσε πολύ, πραγματικά την απόλαυσα. Έκανα ένα καλό άλμα αλλά ελπίζω την επόμενη φορά να κάνω ακόμα καλύτερο».

Έκανες ένα πολύ καλό άλμα. Είχε προετοιμαστεί γι’ αυτό;

«Η αλήθεια είναι πως ναι, είχα προετοιμαστεί και περίμενα μερικά καλά άλματα. Είναι βέβαια λίγο νωρίς, δεν είχα προετοιμαστεί για την διοργάνωση αυτή πολύ καλά καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι τον Ιούλιο και αυτός είναι ο βασικός μου στόχος».

Τομπίας Μοντλέρ: «Σίγουρα θα έρθω και του χρόνου στην Ελλάδα»

Πες μου μερικά λόγια για το αγώνισμα εδώ στην Καλλιθέα. Πώς ήταν;

«Ήταν καταπληκτικά. Υπήρχαν μερικοί νέοι πολύ καλοί συναγωνιστές σήμερα. Δεν είδαμε τον Μίλτο Τεντόγλου σήμερα δυστυχώς αλλά τελικά ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση».

Ήταν η πρώτη φορά που έρχεσαι στην Ελλάδα. Πώς σου φάνηκε;

«Την προηγούμενη εβδομάδα αγωνιζόμουν στην Καλαμάτα. Ήταν πολύ ωραίοι οι αγώνες εκεί, ο καιρός στην Ελλάδα είναι καταπληκτικός, ο κόσμος είναι καταπληκτικός. Σίγουρα θα έρθω ξανά του χρόνου».

Τι ακολουθεί τώρα;

«Θα επιστρέψω στην Σουηδία όπου θα αγωνιστώ και μετά έχει σειρά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου ελπίζω να τα πάω καλά».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0