World Sports

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-23: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι» και επιστροφή στους τίτλους μετά από 3 χρόνια! (video)

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-23: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι» και επιστροφή στους τίτλους μετά από 3 χρόνια! (video)

Σε μια σειρά τελικών που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο της Handball Premier, κάνοντας το 3-1 επί της ΑΕΚ.

Το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 25-23 της ΑΕΚ, έκαναν το 3-1 στη σειρά των τελικών της Handball Premier και επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από 3 χρόνια.

Το πρώτο ημίχρονο σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας το 2-0 στο 3’, ενώ ένα λεπτό αργότερα το ταμπλό έγραφε 3-1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 5-5, ενώ στο τέταρτο ήταν η πρώτη φορά που η «Ένωση» πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 12-14.

Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα ο Τζηράς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι στο 11-11.

Στο δεύτερο μισό η ΑΕΚ μπήκε διψασμένη να αλλάξει τις ισορροπίες. Το κατάφερε για λίγα λεπτά, παίρνοντας κεφάλι με 14-12. Το προβάδισμα αυτό κατάφερε να το κρατήσει μέχρι και περίπου το 50’. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει ένα μαξιλαράκι δύο τερμάτων, με το οποίο τελικά πήρε και το ματς (25-23).


οσφ.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0