World Sports

Επίσημο το «μπαμ»: Aνακοινώθηκε ο Ερνάντεζ από τον Παναθηναϊκό!

Επίσημο το «μπαμ»: Aνακοινώθηκε ο Ερνάντεζ από τον Παναθηναϊκό!

O Παναθηναϊκός έκανε και επίσημα «πράσινο» τον Φερνάντο Ερνάντεζ πραγματοποιώντας μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι από το Σάββατο (14/05) ο Φερνάντο Ερνάντεζ. O 32άχρονος διαγώνιος, μέχρι πρότινος παίχτης της πανίσχυρης Χάλκμπανκ, ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας και πλέον είναι «πράσινος» με κάθε επισημότητα.

Ο Κουβανός, βρίσκεται στη θέση 50 του ranking της Παγκόσμιας ομοσπονδίας βόλεϊ για το 2022 και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού και της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Μεταξύ άλλων, ο Ερνάντεζ ο οποίος έχει αγωνιστεί σε κορυφαία πρωταθλήματα και ομάδες, κατέχει ένα ισχυρό βιογραφικό με πολλούς τίτλους και ομαδικές διακρίσεις.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, βρέθηκε στο δρόμο του «τριφυλλιού» στους ημιτελικούς του CEV Challenge Cup, μένοντας άναυδος με την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, όπου και η Χάλκμπανκ πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, τερματίζοντας την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου.



 

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κουβανό διαγώνιο Φερνάντο Ερνάντεζ για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.»


www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0